Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snaga, Zvezda ili Sunce: datum rođenja određuje ličnu tarot kartu

Svaka od 22 karte Velike arkane ima svoje značenje i astrološku simboliku.Saznajte karakterne osobine koje ćete razviti u životu pod uticajem određene tarot karte, kao i ključne reči koje će obeležiti svaki period vašeg života...

  Izvor: Foto: Profimedia

Broj lične tarot karte je isti kao dan rođenja, ako je broj manji od 22; za veće brojeve datuma broj je jednak zbiru cifara tog broja.

Rođeni 1. u mesecu

Mag označava živahnu i kreativnu osobu. Vaš život je prepun aktivnosti svih vrsta, a neretko i neočekivanih promena, zaokreta i okolnosti. Da bi se sve to preživelo bez stresova i posledica, valja sačuvati svoj unutrašnji mir i ravnotežu, spra svega se odnositi s izvesnim sarkazmom i podsmehom.

Ključne reči: snalažljivost, kreativnost, veza neba i zemlje, komunikativnost, prilagodljivost, originalnost.

Rođeni 2. u mesecu

Sveštenica koja vlada nad vama ukazuje vam na sve ono maštovito, intuitivno i suzdržljivo u vama. Stoga će vaš život biti miran, uravnotežen i spokojan, a vaša strpljivost će biti nagrađena jednog dana, možda sa zakašnjenjem ali u svakom slučaju. Ono na što treba obratiti pažnju je suzdržljivost u iskazivanju osećanja i opasnosti da se ne izgube sopstveni podsticaji za napredovanjem.

Ključne reči: intuicija, uloga žene i ženske duše, majka, mudrost, znanje, bistrina, porodica.

Rođeni 3. i 30. u mesecu

Carica vam otvoreno nudi kreativnost, jasnoću misli, otvorenost duha, ali i određenu raskalašenost u svakodnevnom životu. Takođe, tu je materijalna nesigurnost, ali i određena nejasnoća i nered u postupcima. Ako uspete u sebi da napravite red, dosegnućete preko potrebitu ravnotežu, koja će se odmah reflektovati i na sve oko vas. Želje će se ispunjavati, a odnosi s okolinom biće plodonosni.

Ključne reči: kreativna ostvarenja, plodnost, zadovoljstvo, snaga konkretne žene, deca, brak.

Rođeni 4. i 31. u mesecu

Car donosi uzvišenost, otmenost i autoritet. Sve se odražavaju u celosti u konkretnim, materijalnim stvarima. Ali, ova karta donosi takođe i iskušenja, pa i vrlo teške odluke koje nije lagano i jednostavno doneti. Ako je u prvom planu materijalni probitak kao nešto što će se spremiti i čuvati za neke druge prilike, onda je to put uspeha kojim se vladar kreće držeći svoje podanike na okupu.

Ključne reči: poredak stvari, autoritet, muška snaga, ratnik, vlast, otac, stabilnost, poduzetnost.

Rođeni 5. i 23. u mesecu

Papa bdi nad nezavisnim osobama impulsivne naravi, pomažući im da nadvladaju vlastite unutrašnje sukobe i raskole, a da pritom ne izgube svu svoju slobodu. Zahvaljujući ovom uticaju moguće je pretvoriti avanture u nade, a nadanja u čistoće. Zato i dolazi prvenstveno do unutrašnjeg napretka osobe, koji se odražava na okolni svet i koji vodi sigurnim putem napretka prema boljem, uzvišenijem i duhovnijem.

Ključne reči: savetnik, dobrota, smirenost, religija u konstruktivnom smislu, pomoć, ezoterija, mir, milost.

Rođeni 6. i 24. mesecu

Ljubavnici naznačavaju društvenost, osećajnost, želju za usaglašenošću i ravnotežom, ali i snažnu fizičku privlačnost. Sopstvena razmišljanja su oštri sudija pri donošenju svake odluke i toga se čvrsto treba pridržavati. Život prolazi u deljenju između posla i porodice, a u oba slučaja radi se o velikoj odgovornosti. No, isto tako odgovornost pomaže i da se ne podlegne iskušenjima koja se pokazuju na svakom koraku u sve zamamnijim oblicima.

Ključne reči: ljubav, emotivni izbor, partnerstvo je važno.

Otkrijte svoj hajleg: dominantna planeta u horoskopu koja najviše utiče na naš izgled...

Rođeni 7. i 25. u mesecu

Kola ukazuju na potrebu za neprekidnim kretanjima i promenama, akcijama i novim idejama. To je put kojim se kreću nezavisne osobe spremne da u novo povedu za sobom i druge. No, isto tako, to je naporan i težak put na kojem se nikad ne zna kakvo iznenađenje čeka za svakom novom krivinom.

Zato valja dobro znati upravljati kolima kako bi se izbgle sve opasnosti i kako bi se stiglo na odredište. To samo znači da stvari uvek treba čvrsto držati pod kontrolom, upravljati a ne biti upravljan, zaustaviti se kad treba i pojuriti kad se može.

Ključne reči: pobeda nakon borbe, stvari kreću kroz prepreke, buran i dinamičan put okrunjen trijumfom, putovanja.

Rođeni 8. i 26. u mesecu

Snaga već svojim osnovnim delovanjem ukazuje na zdravlje, sposobnost ujedinjavanja svih telesnih energija, na vitalnost i dugovečnost, ali s druge strane i na preteranu nervozu, bes i iznenadne, neočekivane provale gneva. Ova karta zasigurno dovodi do uspeha, ali do njega je put i težak i trnovit. Doduše, osobe na tom putu nikad neće pokleknuti ili izgubiti pravac kretanja, ali će im biti potrebno jako mnogo napora kako bi ostvarile željeno.

Ključne reči: hrabrost, unutrašnje zračenje, uživanje, strast, fizička snaga.

Rođeni 9. i 27. u mesecu

Pustinjak pokazuje kako u ovom periodu vladaju strpljivost, iskušenje i unutrašnje promišljanje kako bi se otkrio život i njegova mudrost. Osobe koje imaju ovaj broj, osamljenici su koji za sve ono što su propatili ipak na kraju bivaju nagrađeni. Neprekidno od sebe trebaju otklanjati crte egoizma i mizantropij e, jer drugi nisu krivi ako su takvi kakvi jesu. Valja strpljivo ustrajati u svojim zamislima, ne nametati pod svaku cenu svoje mišljenje, ali se ne suzdržavati od iznošenja ličnih promišljanja.

Ključne reči: vrhunska mudrost i znanje, diplomatija, unos svetlosti u život drugih, povlačenje u osamu meditacije, znanje se koristi za više ciljeve.

Rođeni u 10. i 28. u mesecu

Kolo sreće već na prvi pogled ukazuje na dinamičnost koja vlada životima osobama koje poseduju ovaj broj. To samo znači kako je kod tih osoba sve uvek u stalnom kretanju i kako je to najosnovnija potreba ovakvih ljudi. Uspeju li ostati gospodarima vlastitih prohteva, uspeju li nadvladati iskušenja u koja svako malo upadaju, ove osobe mogu konačno zaustaviti svoje kolo života na njegovoj najvišoj tački, a to znači na vrhuncu uspeha. Znaju li u pravom trenutku zaustaviti i svoj uspeh - on će jako dugo trajati.

Ključne reči: da bi bio gore, treba znati biti i dole, sreća, dobre promene, sudbina, napredovanje.

Rođeni 11. i 29. u mesecu

Pravda pokazuje kako je nad ovom kartom mir i uravnoteženje, a kako valja ukloniti sve što donosi nered ili teror. To samo znači kako ovaj broj donosi gubljenje svih iluzija i sagledavanje svih stvari onakvima kakve one jesu. To takođe znači kako se moraju poštovati društvena pravila rada i ponašanja i kako poštujući ta pravila dolazi uspeh, jer pravda je jednaka za sve i u kazni i u nagradi.

Ključne reči: ravnoteža je odlučujuća, osećaj za pravdu, sklad, ravnoteža suprotnosti, pomirenje.

Rođeni 12. u mesecu

Obešeni čovek upravo je suprotnost prethodnoj tarot karti i njezinom značenju. To samo znači kako ova karta vlada nad krhkošću, slabošću i osetljivošću. Osobe koje imaju ovaj broj moraju ispravljati svoje greške i iskušenja, ali i biti spremne platiti za njih svaku cenu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj