Ovan: Vodolija, Lav, Blizanac i Strelac

S Vodolijom Ovan ima trzavica, ali i izuzetnu privlačnost. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi da dominira. S Blizancima ih vežu aktivnosti i pustolovine, a izvrsno se dopunjuju. Problem može izazvati ljubomora kod Ovna. S Lavom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. Sa Strelcem je ljubav velika, ali zbog takmičarskog duha su preko potrebni kompromisi.

Bik: Rak, Devica i Jarac

Bik i Rak su vrlo kompatibilni, uživaju u svojoj ljubavi tiho, ali postojano. Problema gotovo da nema, sve dok je privlačnosti među njima. S Devicama do izražaja dolazi romantika, kao i zajednički projekti, a problem nastaje ako Bik izgubi zanimanje. S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dele slične vrednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. Bikovi su različiti od Riba, ali ih to i privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju.

Blizanci: Lav, Ovan, Vodolija i Vaga

S Lavovima imaju veliku strast, romantiku i puno užitaka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi da udovoljava. S Ovnom ih takođe vezuje neka hemija, ali problem nastaje ako Blizanac ponekad ne dopusti Ovnu da on bude vođa.

Vladalac tajni i ljubavi: šta vašem horoskopskom znaku donosi Mars u Lavu...

Ako postignu kompromis, imaju budućnost. S Vagama se odlično slažu, pružaju im slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka poverenja. Vodolija ih privlači zbog spontanosti, seks je odličan, ali ovaj par se puno svađa.

Rak: Škorpija, Ribe, Bik i Device

S Bikom se odlično slažu i imaju velike šanse za dugotrajan odnos pun ljubavi. Može ih ugroziti eventualna prevara iz rutine. Sa Škorpijom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. Device im pružaju emocionalnu sigurnost, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito "ja". S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa nestaje strasti među njima.

Lav: Ovan, Blizanac, Strelac i Vaga

S Ovnom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. S Blizancima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi da udovoljava Lavu. S Vagom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obe strane. U odnosu sa Strelcem osim ljubavi veže ih poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak.

Devica: Bik, Jarac, Škorpija i Rak

S Bikom ih veže praktičnost, romantika i životni stil. Problem se javlja ako zbog perfekcionizma Device Bik izgubi interes. S Jarcem je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. S Rakovima ima puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito "ja"...

PageBreak

Vage, Škorpije, Vodolije...

..Sa Škorpijom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Devica ne pristaje na kompromise.

Vaga: Blizanac, Lav, Vodolija i Strelac

S Blizancima se odlično slažu, pružaju im slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka poverenja. S Lavom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obe strane.

Sa Strelcem je odnos nepredvidiv i upravo zato zabavan, s puno komunikacije. Problema gotovo da nema. S Vodolijom imaju turbulentnu vezu u kojoj uživaju, ali su i na rubu prekida. Ipak, verni su i uporni te mogu biti super par.

Škorpija: Rak, Devica, Jarac, Ribe

S Rakom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. S Devicom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Devica ne prihvata kompromise. S Jarcem postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspešan. Problem može da nastane jedino zbog izdaje Škorpije. S Ribama je reč o različitim osobinama koje se dopunjuju, ali samo uz puno razgovora i truda.

Strelac: Ovan, Lav, Vodolija i Vaga

Sa Ovnom ih veže jaka fizička i emocionalna veza i zajednički interesi, a problem može izazvati takmičarski duh. U odnosu s Lavom ih veže poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak. S Vagom postoji razumevanje i obostran trud, pa njihov odnos može biti primer drugima. Vodolija će primiriti Strelca i strast ih vodi kroz život, jedini mogući problem je gubitak poverenja.

Jarac: Bik, Devica, Škorpija, Ribe

S Bikom je gotovo savršen par jer dele slične vrednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. S Devicom je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. Sa Škorpijom postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspešan.

Kako da izračunate lični skriveni broj: pronađite najdublji izvor energije u svojoj ličnosti...

S Ribama se dopunjuju u različitostima i imaju uspešan brak.

Vodolija: Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac

S Ovnom ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan poželi da dominira. S Blizancima dele mentaliltet i puno je hemije, ali i svađa. S Vagom imaju turbulentnu vezu punu užitka, ali su i na rubu prekida. Ipak, verni su i uporni i mogu biti super par. Strelčeve znaju da primire, a jedini mogući problem je gubitak poverenja.

Ribe: Bik, Rak, Jarac, Škorpija

Različiti su od Bikova, ali upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa može nestati strasti. Sa Škorpijom je reč o strastvenoj vezi, ali samo uz puno razgovora i truda. S Jarcem se dopunjuju u različitostima i imaju uspešan brak.

Izvor: 24sata.hr