Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta nas očekuje u periodu Vage: vreme je za novu ljubav i snažna prijateljstva!

Period Vage trajaće od 23. septembra do 23. oktobra 2015. godine. To je vreme kada počinje jesen i menja se naš život...

  Izvor: Foto: Profimedia

U ovom periodu se okrećemo drugima. Ljubav, zajedništvo i partnerstvo postaju nam važniji. Dolazi do promena, novih dešavanja i u odnosima sa drugima (posebno partnerskim, bračnim odnosima). Period Vage i prvi dan jeseni biće dobar - započinje sekstilom Sunca u Vagi, sa Saturnom u Strelcu. To je povoljno vreme da se uskladimo, radimo na stabilizaciji naših odnosa sa drugima. Da budemo iskreni, pravični i taktični i tako poboljšamo neku našu značajnu vezu ili partnerstvo.

Period Vage će nam ovog puta doneti veće promene, jer će u njemu biti pomračenje Meseca u Ovnu (28. septembra), Sunce u Vagi i Meseca u Ovnu jedan nasuprot drugom (pun Mesec) koji povećavaju napetost u odnosima, što će se osetiti i nekoliko dana pre pomračenja. Ovo vreme donosi mogućnost iznenadnih promena, konflikata, praćenih jakim strastima, povećanom razdražljivošću, kod nekih i depresijom, kod drugih osećajem nepravde, ali i borbenosti prema partneru. Ne reagujte nepromišljeno, naglo, brzopleto. Opuštajte se na neki način i radite na smirenosti.

Ako vam je stalo do veze i ne želite da je prekinete, ne dozvolite svađe na dan pomračenja. Nastojte da kontrolišite izlive ljutnje prisutne za vreme pomračenja Meseca u Ovnu. Tada, 28. septembra posebno nastojte da se mnogo više kontrolišite u noćnim satima pred ponoć (27. na 28. septembar) jer stvari mogu lako da se otmu kontroli. Idealno bi bilo da nastojite da pomirite različitosti kako u sebi, tako i u odnosima sa drugima, da bi umanjili napetost.

Da ne bi došlo do zdravstvenih problema, posebno glavobolja, psihičkih poteškoća, uroloških ili kožnih problema, pijte nešto manje tečnosti i jedite toplu i kabastu hranu, najbolje mahunarke. Manje voće i slatkiše. Na taj način ćete sprečiti nagomilavanje tečnosti u organizmu, koje mogu da dovedu do otoka i uspore rad pojedinih organa (posebno bubrega).

Šta nam donosi vladavina Vage: horoskop slatke ravnoteže...

Inače, dobro je što pomračenje "pada" oko ponoći, jer je to vreme odmora i spavanja. Istina, biće više unutrašnih nemira, napetosti, ali opet manje mogućnosti da se sukobite sa drugima, posebno ako se povučete, osamite te noći i radite na svom opuštanju. Tokom 28. septembra budite nešto manje aktivni; korisno je da ako vas nešto navodi na borbu ili takmičenje - to usmerite na borbu sa nečim negativnim u sebi, da pokušate da odbacite neku lošu naviku... A nakon pomračenja Meseca predstoje nam dani kada ima više izazova, neočekivanih događanja, iznenadnih preokreta.

U pitanju je 28. septembar između 15 i 18 sati kada će Mesec u Ovnu da bude u kvadratu sa Plutonom u Jarcu. Tada će biti više uzbuđenja, jakih strasti i mogućnosti za žestoke konflikte, posebno u partnerskim odnosima. Mars u Devici će biti u kvadratu sa Saturnom u Strelcu i zamerke, prebacivanje, kritike, mogu da podstaknu sukobe, koje pokreću i osećanje odbojnosti, antipatije, averzije do mržnje kod nekih. Takođe, čuvajte se i povreda, budite oprezni dok nešto radite, posebno ako vaš posao podrazumeva fizičku aktivnost. Vodite računa i o izgovorenim rečima, jer je Merkur retogradan. Nešto od ranije što niste rasporavili ili rešili može biti povod nesporazuma.

Nakon toga, trebalo bi da u periodu od sledećih nedelju dana dođe do smirenja strasti; posebno od 9. oktobra kada Merkur krene direktno ka mogućnosti poboljšanja komunikacije i do mogućnosti pomirenja, dogovora i pregovara. Posebno lakše će sve to ići nakon mladog Meseca (13. oktobra) koji donosi jedan novi period, kada možete intenzivnije da radite na vašim odnosima sa drugima.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj