Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki godišnji horoskop za 2016. godinu

Rakovima će imati male probleme u komunikaciji sa partnerom, dok Device mogu da očekuju velike finansijske dobitke.

  Izvor: Foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Nemojte zaboraviti da slika ulaska u novu godinu itekako da svoj pečat svim nastupajućim dešavanjima. Ako pogledamo da se vaš vladar nalazi u polju ozbiljnih emotivnih odnosa, braka i to u napetom odnosu sa Merkurom, možemo tvrditi da neće sve ići lako i glatko, naročito u komunikaciji sa partnerom. Istina je da će se neke veze jako uozbiljiti i biti spremne da pređu na viši nivo ulaskom Jupitera u znak Vage, znak odnosa, i to od septembra, ali taj isti period zbog napetog aspekta Jupitera i Urana doneće pucanje odnosa, naročito onih bračnih. Saturn će iz znaka Strelca svojim pozitivnim uticajem „milovati" vaš znak, no pošto je ovo planeta sudbine, vremena, sporosti, karme, on u isto vreme naglašava da svojim relacijama moramo pristupiti pažljivo i odgovorno i ceniti osobu koja je pored nas. Sve do maja meseca Ovnove će prvenstveno voditi strast i biće u potrazi za intenzivnošću, pa je itekako moguće da se pretvorite u pravog avanturistu, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Vreme za ispravljanje grešaka koje ste počinili u svom emotivnom životu traje do septembra, a to je istovremeno i period kada će neke priče koje bi mogle biti jake početi da se formiraju. Potreba da se ustalite u nekom odnosu biće od tog perioda izražena i Ovnovima zaista idu dobre prilike da uđu u ozbiljnu vezu. Pored toga što zauzeti mogu praviti „kikseve" i šarati sa strane, postoji realna opasnost da vam se i članovi porodice mešaju u vezu sa partnerom što bi moglo voditi samo ka eskalaciji ionako zategnutih odnosa. Poslednje tromesečje je napeto u bračnim zajednicama. Cela godina je promenljiva, sa naglaskom na strastima, dobrim i lošim.

Posao: Najveći fokus u poslovnom segmentu biće na ostvarivanju i proširivanju poslovnih saradnji. Ne očekujte pred sobom lagan put jer će komunikacija sa saradnicima često biti loša i napeta. Shvatićete da sa kolegama nemate razumevanje koje vam je potrebno da bi imali normalnu i lagodnu poslovnu svakodnevicu. Ovnovi će tokom ove godine pokušavati da prodru na druga tržišta, vide se velike aktivnosti okrenute ka inostranstvu i drugim prostorima, ali moram napomenuti da će sve ovo biti sa promenljivim uspehom. Period do polovine aprila je sa velikim šansama za zaradu i napredovanje, koristite priliku da promenite neke stvari jer vaš vladar Mars kreće tada retrogradnim hodom i sve do polovine avgusta moraćete da ispravljate greške i rešavate zaostatke iz prethodnog perioda. Saturn će vas svojim uticajem podržavati tokom cele godine, a odgovaraće vam i odvajanje Urana iz kvadrata sa Plutonom, što će vam dati veću inicijativu i lakšu borbu sa pritiskom nadređenih. Budite ažurni u svojim finansijskim obavezama jer se vide povremeni problemi sa sudovima i prinudne naplate.

Zdravlje: Vaš vladar će imati dosta dobre pozicije u prvom delu godine što će Ovnovima doneti vitalnost i mnogo lakše prevazilaženje bilo kakve zdravstvene problematike. U vreme njegove retrogradnosti, od maja do septembra, možete lakše padati u depresivna stanja, osećati nervozu i razdražljivost. Poslednja tri meseca 2016-e mogu vam nabaciti neko kilo viška i tada je potrebno više se kretati i voditi računa o ishrani, uzimati potrebne vitamine i minerale i izbegavati ono što "truje" vaš organizam.

BIK

Ljubav: Rekla bih da 2016-a godina Bikovima obećava dosta solidnu emotivnu situaciju. Jupiter će biti u vašem polju ljubavi sve do septembra, a odgovara vam i njegov prelazak u znak Vage, jer će samo potencirati na tome da u svojim društvenim relacijama pronađete srodnu dušu za sebe. Doduše, mora se priznati da ovu godinu započinjemo konjukcijom vaše vladarke Venere sa Saturnom u znaku Strelca, pa će ovaj aspekt, kao i retrogradno kretanje Jupitera u polju ljubavi povremeno potencirati na povratku bivših emotivnih partnera u vaš život. Čini mi se da će vam se često noviteti i prošlost mešati i da povremeno ni vi sami nećete biti sigurni na koju stranu da se okrenete. Bračna partnerstva će morati da prođu određenu vrstu promene ako žele da učvrste svoj odnos, ali za to će imati priliku u drugom delu godine. Prvi deo može biti obeležen jačim povremenim tenzijama, ljubomora, posesivnost i sumnja će se javljati podjednako i kod vas i kod partnera. Što se onih u dužim emotivnim vezama tiče, potreba da se odnos dodatno učvrsti I podigne na neki viši nivo će postajati sve jača. Biće prilika i u prvom delu godine, ali pre mislim da će vam kraj leta i početak jeseni doneti nešto konkretno u tom smislu. Aspekti vam mogu doneti ulazak u brak ili zajednički život i zbog prinove koja je na putu. U martu, maju, julu i avgustu slobodni imaju najbolje prilike da ostvare neke lepe ljubavne priče. Za one koji su ostali "kratkih rukava" novembar i decembar spremaju posebnu poslasticu i nov odnos ispunjen intenzitetom i strašću.

Saznajte sve o astrološkim melanholicima: Vage, Škorpije i Strelčevi - racionalni i praktični...

Posao: Sve vezano za posao i poslovne saradnje moraće da funkcioniše nešto sporije. Ovo ne znači da nećete imati ostvarenje koje želite, već da ćete morati sa mnogo više takta i promišljenosti da prilazite svemu što radite. Odmah bih upozorila na potrebu da sredite finansijsko stanje, da se itekako odgovorno postavite prema svakoj formi zaduženja ili kredita, jer sve ono što ne budete uspeli da pokrijete ili što zanemarite može doći u poslednjem kvartalu godine do sudova. Generalno, postojaće potreba da vodite računa o legalnosti onoga što radite, potpisujete, pa obratite pažnju na sve ono što je neprovereno ili što pak izgleda kao suviše dobro. Postojaće želja za pokretanjem novih saradnji i potreba da se okušate u nekim poslovima koji su novi za vas, ali će vas u svemu ovome usporavati problematična komunikacija i dogovori sa ljudima koji su vam bitni. Moraćete da naučite da se postavite na drugačije načine, da prihvatite novitete, a pojedini će morati da prođu neku formu obuke ili usavršavanja.

Zdravlje: Zdravstvena slika za Bikove tokom ove godine može biti solidna, ali ćete morati da ispunite neke preduslove. Težite statičnosti i preteranom uživanju u hrani, što bi se moglo odraziti na probleme sa mišićima I kičmom. Drugačiji režim ishrane i bavljenje nekim vidom rekreacije može itekako pomoći. Pored ovoga su naglašeni problemi sa štitnom žlezdom, dijabetesom, a ženama I hormonski status.

BLIZANCI

Ljubav: Ako pogledamo sliku ulaska u 2016-u godinu, otprilike ćemo dobiti spoznaju u kom pravcu će se kretati vaše emotivne relacije. Polje braka u kome se nalazi tranzitni Saturn svakako mora pretrpeti određene teškoće, ali to je nešto na šta ćete hteli, ne hteli morati da se priviknete i prilagodite. Polje doma i porodice pod uticajem je Jupitera, tako da je malo verovatno da će do nekih velikih razlaza doći, više mi cela situacija liči na to da ćete zajedno sa partnerom morati da se ozbiljno bacite na analizu i rešavanje nekih problema, da rešite nešto što je već odavno trebalo da završite I sklonite sa dnevnog reda. Takođe, pozicija Jupitera govori i o tome da će oni u brakovima možda poželeti da dodatno prošire svoju porodicu prinovom. Ili da porade nešto na svom stambenom pitanju. Ako pričamo o onima koji su u dužim emotivnim vezama čini mi se da ćete vi i voljena osoba biti više tu jedno za drugo i da ćete moći da se u velikoj meri oslonite na svoje partnerstvo. Naravno, biće ovde uspona i padova, nekih sitnih grešaka (mislim najpre sa vaše strane) ali generalno su dosta dobri pokazatelji za emotivno zadovoljstvo. Sada nam ostaju još slobodni Blizanci koji nikako neće proći lošije od ostalih. U polje ljubavi u septembru mesecu ulazi tranzitni Jupiter i bogami će svojim dejstvom itekako uticati da ste stepen usamljenih pripadnika blizanačke populacije drastično smanji. Ukoliko se ne "ovajdite" ranije u toku godine, računajte na poslednji kvartal 2016-e kao trenutak svog emotivnog zadovoljstva.

Posao: Eh sada....ako ljubav ide dobro, pa ne možete tražiti da i u poslu sve funkcioniše kako treba, zar ne? Da pojednostavimo - privatnici stoje dosta solidno i kod vas je jedina opasnost što u nekom trenutku možete pomisliti da vam je samo nebo poslalo osobu koja vam obećava kule i gradove...verovatno će ostati sve samo na obećanjima, pa vodite računa da ne ulazite u neke neproverene poslove i dilove sa nepouzdanim ljudima. Generalno - Blizanci će jako brzo shvatiti da su kolegijalni odnosi mesto nesporazuma i trzavica pa se nemojte preterano oslanjati na ljude kojima ste okruženi, jer pokazuju tendenciju da vas u presudnom momentu ostave na cedilu. Želja za promenama može biti naročito aktuelna polovinom godine i pojedini će se u tom trenutku odlučiti za kompletan zaokret u poslovanju. Poslednji kvartal ove godine je za vas najbolji period u poslovnom smislu, jer tada stičete potrebnu stabilnost, a tada će i finansijski segment znatnije krenuti uzlaznom linijom.

Zdravlje: Imate solidne zdravstvene predispozicije za 2016-u godinu, ali ćete morati da ispunite neke preduslove. Promene u načinu ishrane I više pokreta je ono što vam je neophodno.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj