Oni su jedan od onih parova kojima možete zavideti na sreći, ljubavi, uzajamnom poštovanjm i podršci. Uvek se drže zajedno i sposobni su da pobede nepobedivo kada udruže snage.

Bik i Rak

Oboje su odani, brižni, nežni i pažljivi i kada se nađu u emotivnoj vezi - ove karakteristike postaju duplirane. Bez obzira koliko dugo su zajedno, oni su još uvek zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana, tako da nije neobično za njih da se pred drugima ponašaju kao tinejdžeri. To je jedan od onih parova na koje možete biti ljubomorni, jer želite potpuno isti odnos kao njihov.

Numerologija ljubavi: vaš datum rođenja otkriva s kim se najbolje slažete u strasti i vernosti...

Blizanci i Ovan

Oboje su nezavisni, veseli i veliki entuzijasti. Ovan uvek može da prenese svoj avanturistički duh na Blizanca, tako da su uvek spremni za akciju i razne nestašluke. Oni razumeju jedno drugo bez reči, jer je dovoljno samo da pogledaju jedno u drugo i oni znaju šta onaj drugi misli. Njima nikada ne nedostaje uzbuđenje i oni uživaju da istražuju i pokušavaju nove stvari zajedno.

Lav i Lav

Ko bi odgovarao bolje Lavu, od Lavice koja je ambiciozna i samouverena kao on? U njegovoj je prirodi da ohrabruje druge, tako da su jedno drugom najveća podrška. Kada jedan padne, drugi ga ohrabruje da je u stanju da postigne sve što želi. On je njen kralj, ona je njegova kraljica. Oni su svesni koliko su srećni što su pronašli jedno drugo, tako da nemaju nameru da ugrožavaju svoj odnos sa nekim drugim.

Astrologija ljubavi: 3 horoskopska para koja će ostati zauvek zajedno...

Devica i Devica

Niko neće razumeti njenu logiku i analitiku bolje od druge Device. Oni uživaju u izradi dugoročnih planova i rasporedu zajedno. Iako u javnosti deluju pomalo kruti jer ne vole da pokazuju svoje emocije previše, ovaj par je svestan šta je u njihovim srcima i koliko oni znače jedno drugom.

Škorpija i Strelac

Ono što im je zajedničko i prva stvar na listi njihovih prioriteta je nezavisnost. Dok Škorpija postavlja zakone, Strelac je veoma uznemiren. Kada Škorpija voli, ona to i pokazuje svom snagom, dok je Strelac uzdržan. Ali kada su zajedno, drže svoju ljubav ljubomorno od drugih i paze tako da ništa i niko ne može da pokvari njihov odnos. Oni definitivno nisu par koji provodi zajedno 24 sata, ostavljaju jedno drugom sasvim dovoljno prostora, ali to nikako ne znači da vole jedno drugo manje od drugih parova.

Vodolija i Ribe

Iako je Vodolija potpuno nezavisna, a Riba apsolutno zavisna od partnera, ono što ih povezuje i stvara savršenu celinu su kreativnost i mašta. Ribe mogu izgledati uzdržano na prvi pogled, ali vole da pričaju o tome šta on ili ona smatra zanimljivim, dok Vodolija voli da bude onaj koji počinje razgovore. Iako Ribe nikada ne bi priznale, one tajno obožavaju spontanost Vodolije.

Izvor: Ženski magazin