Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološki saveti za bogatstvo: vaš bioritamski broj otkriva kako vam novac odlazi i dolazi

"Trojke" su veoma srećne po pitanju novca, dok je "petica" broj poslovnosti, putovanja i brzine...

  Izvor: Foto: Profimedia

Bioritamski broj je broj koji dobijemo sabiranjem brojeva koji čine vaš datum rođenja, bez godine. Ovaj broj pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu i kakav tok novca vas očekuje. Takođe, iz tog broja se mogu saznati i koji su vaši talenti i područja života u kojima ćete imati najviše uspeha.

Bioritamski broj dobija se sabiranjem svih brojeva dana i meseca rođenja, a broj koji se dobije kao rezultat treba daljim sabiranjem svesti na jednu cifru. Evo primera:

Ako ste rođeni, recimo, 14. avgusta, vaš bioritamski broj je 1 +4 + 8 = 13, a to je 1 +3 = 4. Dakle bioritamski broj je 4.

Broj 1

Većina vas srećna je što se novca tiče. Imate izražen potrošački mentalitet i razmetljivost, ali ne vidite to. Lepo je videti vaš entuzijazam za zaradu i potrošnju. Bez obzira na okruženje, nećete imati puno ušteđenog novca. Međutim, nema šanse da ubedite okruženje da niste bogati, ne veruju vam.

Nemojte igrati igre na sreću, možete izgubiti. Ne uzimajte u ruke tuđi novac i ne radite s njim, jer možete da napravite veliki propust. Lep uspeh vam stoji od ugovora koji su vezani za direktnu zaradu i dobitak. Pratite literaruru i finansijski se obrazujte, jer na taj način budite u sebi potencijal za fine novčane tokove.

Numerologija: kako da uz pomoć broja vašeg imena otkrijete koji je vaš anđeo čuvar...

Broj 2

Imate letargičnu psiho-fizičku konstituciju, ne volite niti podnosite težak umni i fizički rad. Nemate živce da se nosite sa stresom koji je povezan s novcem i gužvom, uopšte sa ubrzanim, ludim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka rizikovanja i hrabrosti, novac slabije dolazi. Lek je u bavljenju umetnošću, odnosno unovčavanjem vaše mašte.

Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tokom čitavog života doneti lepu zaradu, bez mnogo muke i fizičkog napora. Ne ulazite u poslovna partnerstva jer vam to ne leži. Novac možete zarađivati od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda... Najmanje ćete se umarati ako radite dva paralelna posla, koristeći veliku kreativnost, za svoju dodatnu zaradu.

Broj 3

Srećna ste osoba po pitanju novca. Većina ga ima dosta, taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budete ambiciozni, stećićete priliku za zauzimanje vrlo visokih položaja koji donose dosta novca. Mnogi od vas su rođene vođe, ali nažalost, toga uopšte nisu svesni.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj