Kada je ljubav u pitanju - teško je biti objektivan. Saznaćete na koji način osoba funkcioniše u ljubavnim odnosima. Formula za izračunavanje je veoma jednostavna, samo treba da izračunate lični broj.

Lični broj dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja.

Primer:

Godina rođenja: 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40 a to je 4+0= 4

BROJ 1: Ovo osobe zasnivaju ljubav veoma racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni - kao rezultat dobićete odbojnost i agresivnost. S njima morate da budete pažljivi i morate ih dati dovoljno motivacije jer su skloni neveri ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

BROJ 2: Ove osobe veoma su izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Dosta su materijalni, pa će se lako odlučiti za osobu koja im može osigurati udoban život. Blage su to osobe s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole - verne su i požrtvovne.

BROJ 3: Pre svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osete mogu se upustiti u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom poverenju prema partneru. Sve probleme rešavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

Numerološki saveti za bogatstvo: vaš bioritamski broj otkriva kako vam novac odlazi i dolazi...

BROJ4: Ove osobe vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se desi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su verni, poslušni i spremni na kompromise.

BROJ 5: Ove osobe teže za ljubavlju koja je za celi život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada je nemaju - kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

BROJ 6: Ovo su osobe koje su sklone promenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom. Veoma su nežne i osećajne no uvek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije.

BROJ 7: Ovim je osobama ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih, tokom života, imaju i po nekoliko brakova. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti.

BROJ 8: Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tokom celoga života. Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života.

Numerologija: kako da uz pomoć broja vašeg imena otkrijete koji je vaš anđeo čuvar...

BROJ 9: Ove osobe u mladosti teže vezama sa starijim partnerima. Uvek su u nekim suprotnostima. Oni vole neobično i netipično. Uvek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima. Često doživljavaju razočarenja no vrlo brzo se oporavljaju.

Izvor: Tarot galaxy