Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vedska astrologija: ovako izgleda jyotish prognoza za april 2016. godine

Ušli smo u delikatan mesec zbog dva nova tranzita. Oni su poziv na dodatni oprez, pogotovo što se tiče finansija, nekretnina i odnosa sa bliskim ljudima. Saznajte šta vam vedska astrologija još predviđa za ovaj period...

  Izvor: Foto: Profimedia

Kad je reč o ljubavi, Venera je odlično pozicionirana do 25. aprila 2016. godine i ovo je najbolje vreme za ljubav, raznolikost emocija, dubinu i prefinjenost - ako to potvrđuje i vaša natalna karta. U drugim znakovima, Venera ne može dati koliko može u Ribama i u jyotishu se smatra da je to najbolja pozicija Venere. Venera ovde nalazi razumevanje jer nadilazi sebe, izlazi iz ega koji je centriran na sebe i koji samo deli.

Ovo je takođe vreme za umetnost, poeziju, ali isto tako i za praštanje onoga što pre niste mogli oprostiti. U ljubavnom pogledu treba biti svestan da će Venera do 13. aprila biti u konjunkciji sa Suncem. Taj odnos ukazuje na sklonost prema lepim i skupim stvarima, užicima. Kod žena ova konjunkcija može značiti ljubav ili sklonost oženjenom muškarcu ili nekome na istaknutom položaju.

Kako jyotish astrologija može da pomogne na putu ka pravoj ljubavi

Od 26. marta započeo je tranzit retrogradnog Saturna koji će biti neugodan jer direktno napada Mars, svog večitog neprijatelja. Nebeski svod 2016. pokazuje nekoliko neobičnih intenzivnih planetarnih obrazaca koji su doneli i doneće dosta toga zbog čega ćemo pamtiti ovu godinu.

U januaru su čvorovi Rahu i Ketu promenili znakove. Rahu se upario s Jupiterom, koji tranzitira Lava. Kao pomračina, Rahu ima sposobnost da okrene značenje bilo koje planete s kojom dođe u dodir. Jupiter je planeta mudrosti, blagostanja, optimizma, vere i zakona. Budući da je Jupiter retrogradan, njegova značenja se već ne ponašaju normalno. Rahu će samo dodatno preokrenuti značenja Jupitera. Rahu ima prirodu opsesija, hitnosti i razdvajanja. Njegova kombinacija s Jupiterom će staviti veći naglasak na pojedina verovanja, religije i lične istine, stvarajući veću podelu među ljudima na religijskoj i nacionalnoj osnovi, a to se može događati i u vašoj okolini.

Ketu predstavlja karmu iz prošlih života. Budući da ona označava "nevidljivi svet", Ketuova funkcija u svetskim događajima će otopiti stvari na materijalnom nivou. Ketu je produhovljen i u ovom položaju donosi nove ideje i buđenje kolektiva na društvenom nivou. Ljudi će biti aktivniji po pitanju ljudskih sloboda i demokratije.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj