Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop vatrometa strasti na nebu do 30. aprila: tajne koje znaju samo žene i muškarci sa Venerom u Ovnu

Dobro postavljena Venera nije sebična Venera, već Venera koja ima dobar odnos prema sebi, zalaže se za svoje želje, podržava i voli sebe!

  Izvor: Foto: Profimedia

Venera je u Ovnu od 5. do 30. aprila 2016. godine.

Osobe koje imaju u natalu Veneru u Ovnu u ljubavi su strasne i smele, a u osvajanju preduzimljive - one pridobijaju onoga koga žele. Ko ovde ima Veneru ispoljava otvorenost i srdačnost, ali često i burnu strast u ljubavi, posebno ako je i Mars u vatrenom znaku. Mnogi zavodnici i zavodnice imaju Veneru u Ovnu, vatrenom znaku, koju ima veliku energiju privlačnosti, zavodljivosti. Sila privlačnosti je tako velika da ne može proći puno vremena da do ljubavne veze ne dođe. Nestrpljivost je ogromna, te postoji težnja da se brzo uđe u ljubavnu vezu, ali koliko će strasti potrajati, to je već druga priča. Često je ovde tanka granica između ljubavnog, strasnog zagrljaja i ljubavne borbe - jedini je izuzetak karta u kojoj Saturn pravi neki aspekt koji će učiniti vezu postojanom.

Kineski horoskop za april 2016. godine...

U partnerstvu, teško se dolazi do sklada, jer ko ima ovde Veneru, neće biti sklon da balansira i da svoje želje i ljubavne potrebe usklađuje da drugima. Ona će činiti po svome, imati potrebe da ostvari svoje želje, ona dobija primesu Ovna da i u ljubavi polazi od sebe, da je svojevoljna i da voli da bude ta (ili taj ako je u muškom horoskopu) koji vodi vezu. A ako tu naiđe na otpor, ili tome suprotstavljanje, ili na ljubomoru, ona može lako da odustane od veze.

Ukoliko je Venera u Ovnu, a Mars u skladnom odnosu sa njom, onda veze mogu da potraju. Dobro postavljena Venera nije sebična Venera, već Venera koja ima dobar odnos prema sebi, zalaže se za svoje želje, podržava i voli sebe i drži do svog izgleda i svojih želja. Takvu Veneru nailazimo kod žena koja sebe umeju da ostvare i ispolje i na planu karijere, koje stiču nezavisnost, koje su emancipovane, smele. One jedino mogu da uz sebe imaju ostvarene i jake muškarce, jer oni će moći da se „nose" sa ovakvim ženama. Žene sa Venerom u Ovnu umeju da budu i prkosne, buntovne, smele. Ne ostaju u vezama gde su podređene ili gde trebaju da sede kod kuće i čekaju svoje supruge.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj