13. juna 2016. godine Merkur je ušao u Blizance.

Merkur je u Blizancima do početka jula donosi brzu, okretnu, veštu i lukavu komunikaciju, izoštrenu percepciju, jaku logiku, naglašenu znatiželju, lako povezivanje s drugima i potrebu za učenjem. Pod ruke nam mogu pasti knjige iz raznih područja, svako znanje i informacija mogu poslužiti.

Vrlo je izgledno da ćemo obavljati više poslova u isto vreme, a moguće je da ćete dobiti honorarni posao ili samo dodatni angažman na radnom mestu. Traži se brzina i spretnost, dosetljivost i lukavost. Obaveze će se gomilati, raspored je pun dogovora, podsetnika, obilazimo kancelarije i šaltere, s mobilnim na uvu trčimo s jedne strane grada na drugu i usput ugovaramo termin kod lekara ili obavljamo nešto za dete.

Kineski horoskop za jun 2016. godine...

Oko 20. juna 2016. godine budite koncentrisani jer lako se stvara haos i nered s neželjenim posledicama. Svakako valja da budemo oprezni u komunikaciji, trgovini, prometu, traži se poštovanje rokova, disciplina i odgovornost.

Deca i mladi znatiželjni su i razigrani - ispituju, istražuju, takmiče se u znanju, igraju se. Slično je i kod starijih, postajemo znatiželjniji, brži, spretniji, a to će od nas zahtevati i okolnosti.

Lako se pregovara, dogovara, trguje, nema puno filozofiranja, sve je kratko, jasno. S lakoćom se dolazi do praktičnih informacija; gde šta treba da kupimo, prodamo ili kako doći do neke lokacije, osobe, saveta. Povoljno je vreme za rešavanje i završavanje raznih poslova i radnji za koje su vezani bilo kakvi papiri, dokumenti, regristracije, popravke, prijave, odjave.

Ovo je razdoblje lakoće i prohodnosti u svim sferama kojima vladaju Blizanci, poglavito kada oko 27. juna 2016. godine na nebu Merkur stvori sekstil s Uranom, koji će još više sve to ubrzati, preokrenuti, pa su tada još više izglednije promene, a sve ide brzo.

Horoskop po satu rođenja: šta sat rođenja govori o vašoj ljubavi i poslu...

Vreme je pokreta, smeha, druženja ili upoznavanje novih ljudi, a sve spontano i u prolazu. Dolaze nam stvari...

Izvor: Uranovo Dijete