30. 06. 2016. VELIKI ZEMLJANI TRIGON MESECA U BIKU, JUPITERA U DEVICI I PLUTONA U JARCU

Veliki zemljani trigon Meseca u Biku i Jupitera u Devici i Plutona u Jarcu doneće nekima velike novčane dobitke, osećanje izobilja, preokreta na bolje i osećanja sreće. Mnogima će doneti pojačano osećanje ljubavi.

U prepodnevnim satima oko 10-12. 00 sati Mesec će biti u sekstilu sa Neptunom u Ribama, što povoljno deluje na emocije, pojačava intuiciju i kreativnost. Dobro je poslušati intuiciju, jer vas može dobro usmeriti ka ljudima i aktivnostima koje vam gode.

Mesec u Biku donosi i zadovoljstva u čulnim nasladama, posebno jer je Mesec u lepom aspektu, u sekstilu sa Venerom u Raku u poslepodnevnim satima (14.00-18.00), a ujedno pravi i veliki trigon sa Jupiterom i Plutnom. Mesec u Biku donosi uživanja, pasivnost, čulna zadovljstva, pojačava senzualnost, apetit, posebno u sekstilu sa Venerom, koja je u Raku i u trigonu sa Plutonom u Jarcu i sekstilu sa Jupiterom u Devici. Najviše dobra doneće zemljanim znacima i to Bikovima rođenim u periodu od 4. do 9. maja, Devicama rođenim u periodu od 6. do 9. septembra, Jarčevima rođenim u periodu između 5. i 8. januara.

Mesečni horoskop za jul 2016. godine: ljubavne prognoze za slobodna i zauzeta srca...

Neki od vas će se prepustiti uživanju u ljubavi, hrani, piću ili će uživati u kupovinama, ali biće i onih koji će uraditi nešto što može doneti veće dobre promene u njihov život. Osobe sa podznakom u Ovnu mogu imati neki novčani dobitak, koji će ih veoma obradovati. Oni koji su u privatnom poslu, posebno. Oni koji imaju podznak u Jarcu u ljubavi ih očekuju lepa zadovoljstva. Samo ako su u braku, neka pripaze na ljubomoru partnera, danas sve može i proteći dobro, ali sutra kada Venera bude u opoziciji sa Plutonom, bez podrške Meseca, može doći do žučnih bračnih konflikta.

Veća uzbuđenja, pojačana ljubomora i posesivnost, koju donosi Venera u Raku u opoziciji sa Plutonom mogu biti umanjene danas i transformisane u pozitivna osećanja u poslepodnevnim i večernjim satima ovoga dana, povoljnim aspektima Meseca, ali i zbog uticaja Jupitera sa kojim će Venera biti u sekstilu ovih dana.

PageBreak

Mesec u Biku donosi najlepša zadovoljstva zemljanim znacima

Mesec u miroljubivom Biku u sekstilu sa Veneru u Raku i trigonu sa Jupiterom pojačava zadovoljstva svake vrste, donosi lepa osećanja, kojima treba da se prepustite. Oni koji su na letovanju uživaće, a oni koji nisu i oni će moći da budu zadovoljni, jer postoji veća šansa za dobitke, zbog velikog trigona u zemljanim znacima. On povoljno utiče na finansije i može doneti značajno poboljšanje na finansijskom planu, posebno preko karijere osobama sa podznakom u Lavu, koji danas mogu doživeti uspeh ako sa bave poslom koji je vezan za ispoljavanje u javnosti.

Merkur danas ulazi u Raka i donosi promene u komunikaciji, donoseći više emocija u odnosima sa drugima. U narednom periodu podsticanje porodičnu komunikaciju, druženje u domu i porodične dogovore.

Najkraće o vašem podznaku: odani podznak Lav, mladalački podznak Blizanac...

Pred nama je jedan izuzetno povoljan dan koji ako provodite odmarajući se može doneti predivna zadovoljstva, radosti i ljubavi. Ako radite, najbolje ćete raditi ako činite ono što volite da radite ili u čemu uživate da radite, jer to može doneti i veću materijalnu korist, dobitke kakve samo poželeti možete u posle podnevnim satima!

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović