OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Ušli ste u povoljniji period za rešavanje stambenih i imovinskih stvari. Na poslu stvari idu u vašu korist. Želite da to ubrzate, ali nestrpljenje i netolerancija mogu samo sprečiti povoljan razvoj događaja.

Ljubav

Nova veza ili novo poznanstvo je pred vama. U ponedeljak, Mesec ulayi u vaše polje partnerstva, gde će biti dva dana i daje priliku da sretnete srodnu dušu. Oni u stabilnoj vezi imaju potrebu da nešto promene ili da to od njih zahteva partner.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i vitamina, u prethodnom periodu ste bili mnogo iscrpljeni.

BIK (21.4.-21.5)

Posao

Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu koju donosi planeta Venera 12. jula, očekujte uspeh. Promena je gotovo sigurna i nemojte da vas plaši jer je pozitivna. U ovoj možete da promenite stvari na bolje.

Ljubav

Sve izgleda da je u najboljem redu, ali 13. jula kad Mesec uđe u Škorpiju, doneće nepotrebne trzavice u odnosu s partnerom. Potrudite se da tih dana ne ulazite u sukobe, jer ništa dobro ne može da se desi.

Zdravlje

Od sredine nedelje vodite računa o krvnom pritisku i pulsu.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao

U vašem polju novca su trenutno Sunce, Merkur i Venera, imate brojne mogućnosti zarade i to na polju usluga. Prilagodite tome svoj posao ili napravite novi vezan za ovu oblast. Planeta sreće Jupiter vlada poljem karijere, u dobrim je aspektima, pravi je trenutak za uspeh.

Ljubav

Emotivno miran period se završava u sredu. Venera u polju okruženja donosi vam izazov u vidu osobe svetlije kose. Pazite šta radite, možete mnogo da izgubite u trenutnoj vezi zbog avanture.

Zdravlje

Pazite gde se hranite i šta jedete, postoji mogućnost trovanja.

RAK (22.6.-22.7)

Posao

Ako ne obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku. Mnogo je planeta u vašem znaku i u polju novca, što donosi potrebu za akcijom. Vladar karijere Mars, navodi vas na preokret u poslu. Mnogo je šansi, ali ne znači da će sve čega se uhvatite izaći na dobro.

Ljubav

Partner očekuje više nego što mu pružate, isto kao i vi od partnera. Postavite stvari na svoje mesto, pre svega budite realni u očekivanjima, pa možete da očekujete povoljan ishod.

Zdravlje

Preosetljivost i nervoza kao posledica velikih očekivanja i slabe realizacije.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao

Od srede očekujte promene. Venera ulazi u vaš znak i donosi nove mogućnosti, mnoštvo novih susreta, ali i neobjektivnost i površnost. Ako isključite te osobine, makar privremeno, planove ćete uspešno realizovati.

Ljubav

I na emotivnom planu očekujte pozitivne promene od srede, tačnije dovođenje stvari u red. Ono što vidite kao novu šansu može biti iluzija vašeg ega, pazite da ne izgubite to što imate.

Zdravlje

Slabe tačke su srce i jetra, a kod žena i štitna žlezda.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao

Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Ne odbacujte olako savete koje dobijate, iako je mnogo neadekvatnih. Imate podršku okoline za svoje planove, neko od nadređenih vas ima u vidu za veću reorganizaciju posla. Nemojte da se zalećete.

Ljubav

Venera vam trenutno nije naklonjena u vezi stabilnosti braka ili veze, ali je zato za slobodne ovo dobar period.

PageBreak

Mesec donosi preokret u karijeri

Ovo posebno važi ako u narednih 10 dana planirate odmor ili kraći put.

Zdravlje

Obratite pažnju na stomak i nervni sistem.

VAGA (23.9.-22.10)

Posao

Iskoristite ovaj period za unapređenje poslovnog statusa. Finansije nisu prioritet, već stabilnost jer je sve više osoba na poslu koje vas ne podnose. Ne dozvolite da budete žrtva sitnih spletki.

Ljubav

Kratak sukob u vezi bi trebalo da što pre prevladate, inače će konflikti preći u naviku i potpuno poremetiti odnos. U naredna dva dana nastojte da se potpuno posvetite partneru i promenite stvari.

Zdravlje

Mogući problemi sa bubrezima, mokraćnim putevima, grlom i disajnim organima.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11)

Posao

Vodite računa o tome šta kome pričate, da se ne bi planovi izjalovili. Još ste pod utiskom prethodnih problema i ne vidite da se spremaju nova dešavanja, pa ih možete dočekati nespremni. Mars, vladar vašeg znaka, pojačava sve, pa i najbanalnije stvari deluju kao krucijalne.

Ljubav

Sredinom nedelje očekujte promene i brojna dešavanja u emotivnom životu. Nekima je ovo period stabilizacije, drugima destabilizacije, najbolje prolaze oni koji u svemu vide novu šansu,a ne krizu.

Zdravlje

Vi treba da obratite pažnju na virusne infekcije, kao i da vodite računa o imunitetu.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao

Do sredine nedelje se osećate kao davljenik, a onda iznenada dolazi pomoć od nekoga iz šireg kruga prijatelja ili saradnika, sa kojim se retko viđate ili ste povremeno u kontaktu. Može biti i osoba iz inostranstva.

Ljubav

Dvoumljenje i dvojne kombinacije su ono što vas najviše zamara, a uporno se nameće. Udaljavate se od partnera uprkos pokušajima da to sprečite. Više slušajte glavu, a manje srce.

Zdravlje

Mogući problemi sa žučnom kesom, varenjem i stomakom.

JARAC (22.12.-20.1)

Posao

Kratki i brzi aspekti Meseca kroz polje karijere ukazuju na šanse da nešto poboljšate. Ako ne uspete, nema nervoze, jer slede bolje prilike. Strpljenja imate, koristite tu osobinu sada jer ste dugo izloženi krajnje nekorektnom pritisku okoline.

Ljubav

Burne emocije, brojni događaji i ljudi. Veza vam je na ispitu, ne pokušavajte da je veštački držite idealnom. Pustite da sve ide svojim tokom, prihvatite rezultat kakav god bio.

Zdravlje

Kritični su kosti i zglobovi, posebno koleno i skočni zglob.

VODOLIJA (21.1.-19.2)

Posao

Sve vas nervira, a verovatno i drugi to misle o vama. Dugo traje borba za poziciju u kojoj se previše trošite. Prihvatite rezultat ili napravite radikalnu promenu u vezi pozicije, posla i sitacije u poslovnom životu.

Ljubav

Od sredine nedelje nova veza na pomolu slobodnima, kao i zauzetima kojima dolazi u vidu iskušenja ili testa koji će pokazati koliko su spremni da se žrtvuju za sebe. U svakom slučaju, očekujte burne dane.

Zdravlje

Obratite pažnju na srce i abdominalni deo.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao

Pritisak na poslu dolazi do maksimuma, spremite se za ozbiljnu promenu. To ne treba da vas plaši, ne brzajte u odlukama. Sada su povoljni aspekti, skupite sve informacije i proverite ih.

Ljubav

Već dugo se sve u vezi odvija po ustaljenom scenariju. To mislite i vi i druga strana. Bez obzira na sve, nije vreme za promene i nešto novo, jer bi se ispostavilo da je sve isto. Ako vam nedostaje romantika, čitajte ljubavne romane.

Zdravlje

Premor i loš imunitet.

Izvor: Novosti