"Bolje ružna istina nego lepa laž", izreka je u koju neki veruju više, a neki manje. A sledeća tri znaka horoskopa u nju veruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strelac. Većina Strelaca ima snažan osećaj za moral i osećaju se jako loše kada moraju da lažu. Strelac zna da bude toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću zna da povredi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je po svojoj beskompromisnoj direktnosti - Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vredi "to što vidiš, to i dobiješ".

Numerologija: otkrijte lični broj, vaše životne potencijale i svrhu vašeg života...

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodolija koji pripada vazdušnoj grupi znakova. Poput Ovna, ni Vodolija ne voli da glumi i najbolje se oseća kada može da bude to što jeste, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvek govori istinu.

Vodolijina težnja ka iskrenosti povezana je s njenom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvata onakvima kakvi jesu, pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodolija je veliki ljubitelj istine i neće slagati samo zato da vam kaže ono što želite da čujete.

Izvor: Zadovoljna