Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

12 vladara i 12 polja u natalnoj karti: pogledajte kako astrologija i položaj planeta određuju vašu sudbinu

Položaj vladara može odrediti u kom pravcu će život krenuti i kakva će biti naša interesovanja, kao i gde će fokus energije i pažnje određene osobe biti usmereni.

  Izvor: Profimedia

Kada astrolog pogleda jednu natalnu kartu, ustanovi da postoji puno pokazatelja koji ukazuju na moguću sudbinu određene osobe i na određeni životni put kao što je prvenstveno sam položaj Sunca u znaku i polju, a posebno na kom se stepenu nalazi Sunce u momentu rođenja osobe.

Pogledajte svoju natalnu kartu i proverite u kojim poljima se nalaze vaši vladari.

izradite_natalnu_kartu
Izvor: Foto: Profimedia

VLADAR 1. POLJA

Vladar prvog polja završio u 1. polju - znamo da će ova osoba zasigurno ići svojim putem i biti usmerena isključivo na sebe, bez preterane brige o drugima. Samostalni biznisi su ovde uglavnom naglašeni, a priroda planete je već malo bliža odrednica, kao i ostatak karte u celini.

Vladar prvog polja u 2. polju - ukazuje da će sva pažnja ove osobe biti usmerena na novac i na materijalno sticanje i obezbeđivanje materijalnih dobara. Sa koliko sreće, odrediće ostatak karte.

Vladar prvog polja u 3. polju - mahom naglašava dobre učenike, učitelje, intelektualce, pisce, vozače i one koji su stalno u pokretu i na kraćim putovanjima, ptt službenike, ali i one koji su u svim oblicima vezani za rodbinske odnose i uspeh naglašeno postižu uz pomoć bližnjih ili su im oni stalni oslonac. Braća, sestre i drugi.

Vladar prvog polja u 4. polju - naglašava vezanost za kuću i porodicu, i veoma retko se ove osobe odvajaju od kuće.

Vladar prvog polja u 5. polju - su uglavnom sportisti, glumci, zabavljači, vlasnici ili radnici na mestima koja se odnose na sve što pojam zabava podrazumeva. Malo teže se odlučuju za brak jer su pobornici slobode.

Vladar prvog polja u 6. polju - ukazuje na zdravstvene radnike, farmaceute, kuvare ili na određena vojna zanimanja, kao i zakonodavstvo i poljoprivredu. I svakako one koji žive za rad, mada ovakva pozicija često ukazuje i na moguće česte zdravstvene tegobe.

Vladar prvog polja u 7. polju - ukazuje na prisustvo u javnosti i u svim vidovima javnog života, kao i na veliku vezanost za partnera. Veoma dobra postavka za budućeg političara, recimo, ili menadžera.

Vladar prvog polja u 8. polju - nosi u sebi jedan život prepun opasnosti i avantura, ali je ovo svakako i dobar položaj za bavljenje bankarskim poslovima, kreditima i sličnim delatnostima ili recimo marketingom, jer se lako dolazi do sponzorstva. Ove osobe mahom bivaju i naslednici novca ili imovine. Ovo nije preterano dobar položaj za brak, jer je sklonost avanturama veoma naglašena.

Vladar prvog polja u 9. polju - najčešći znak visokog obrazovanja ako ostatak karte to dozvoljava, mada često i ako ne, kao i da se sudbina odvija u inostranstvu. Svakako je to život povezan sa čestim odlascima i daljim putovanjima, bilo da se radi o školovanju ili poslu. Česti su i duhovnici sa ovakvim položajem vladara prvog polja.

Vladar prvog polja u 10. polju - svakako znak veoma uspešnih osoba jake reputacije i ne retko slave, sa jako naglašenim egom. Priroda planete i aspekti će ukazati na oblast delovanja.

Vladar prvog polja u 11. polju - ukazuje na veoma društvene osobe sa jakim uticajem u društvu. Mahom socijalisti ili levičari po ubeđenju. Uz pomoć prijatelja najčešće uspevaju. Socijalne ustanove su im mahom odrednica zatim sindikati, ali i poslovi od sekretara u velikim organizacijama do ministara u državnim službama. Ili i jedno i drugo.

Vladar prvog polja u 12. polju - mahom ukazuje na dosta mistične osobe sa istim takvim sklonostima, i sa životom na dva koloseka, kao na osobe sklone tajnim delovanjima i organizacijama poput masonerije, detektivskih organizacija ili državne bezbednosti i špijunaže. Isto tako i na one koji se vrlo lepo snalaze u ustanovama zatvorenog tipa kao što su bolnice, crkve, manastiri, ali i hoteli i slično. Ove osobe često sebe nalaze u prekookeanskim zemljama.

VLADAR 2. POLJA

Vladar drugog polja u 1. polju - znak da će se do novca i imovine prilično lako dolaziti.

Vladar drugog polja u 2. polju - još bolji znak za sticanje. Obezbeđuje materijalnu stabilnost.

Vladar drugog polja u 3. polju - znak za dobrog trgovca, ali i intelektualca. Novac dolazi kroz komunikaciju, predavanja, novinarstvo, saobraćaj, izdavaštvo, pisanje, ali i preko rodbine.

Vladar drugog polja u 4. polju - obično naglašava da se imovina gomila u kući i oko kuće, naglašava porodične poslove, firme ili korporacije, rad sa nekretninama i slično.

Vladar drugog polja u 5. polju - ukazuje da se imovina i novac najpre stiču kroz mesta za zabavu, kroz sport, restorane, kafiće, film. Ne retko i preko dece ili rada sa njima, kao i preko igara na sreću.

Vladar drugog polja u 6. polju - ukazuje na bavljenje zdravljem u svakom značenju, kao i na reči i medicinska zanimanja. Isto tako i na trgovinu hranom, sa naglaskom na zdravu hranu, i preko poljoprivrede, sa naglaskom na stočarstvo.

Vladar drugog polja u 7. polju - znak da imovina, ako ne dolazi preko javnog života, dolazi preko partnera ili uz pomoć partnera, partnerskog udruživanja. Novac se zarađuje kroz poslove koji podrazumevaju klijentelu, sa naglaskom na advokaturu.

Vladar drugog polja u 8. polju - znak sticanja velikog novca i mahom ako nije od nasledstva dolazi kroz posao sa novcem. Poreske ustanove, bankarski poslovi, berze i slično. Ovde ne isključujem poslove vezane za pogrebne usluge.

Vladar drugog polja u 9. polju - još jedan od znakova da se novac i imovina stiču u inostranstvu i kroz visoko obrazovanje. Često su ovo predavači ili profesori na katedrama, mada je i bavljenje izdavačkim i prevodilačkim poslovima vrlo profitabilno.

Vladar drugog polja u 10. polju - znak rođenih ekonomista.

Vladar drugog polja u 11. polju - donosi novac preko prijateljstava, ali i preko rada sa većim organizacijama i udruženjima, kao i preko menadžmenta ili mesta savetnika.

Vladar drugog polja u 12. polju - ukazuje na sklonosti da se imovina i novac stiču nelegalnim radom ili poslovima ispod žita, ali i hotelski poslovi, privatne organizacije, umetničke oblasti. Proizvodnja pića i lekova su veoma čest izvor prihoda.

VLADAR 3. POLJA

Vladar trećeg polja u 1. polju - naglašava jak intelekt i slobodnu volju.

Vladar trećeg polja u 2. polju - snalažljivost i umeće da se ono što se zamisli i unovči.

Vladar trećeg polja u 3. polju - stavlja naglasak na pisanu reč.

Vladar trećeg polja u 4. polju - znak čestih promena mesta boravka i selidbi.

Vladar trećeg polja u 5. polju - naglašava bogat ljubavni posebno predbračni život, pametnu decu i životnu ljubav koja stanuje u neposrednoj blizini osobe.

Vladar trećeg polja u 6. polju - dobri majstori za sve sitne poslove i popravke sa naglaskom na tehniku, kao i dobri novinari.

Vladar trećeg polja u 7. polju - daje partnera iz intelektualnih krugova, ali ovo je pozicija koja naglašava mogućnost dva braka.

Vladar trećeg polja u 8. polju - naglašava probleme sa rodbinom, braćom ili sestrama, a mahom vezane za novac i imovinu. Sklonost okultnom je naglašena.

Vladar trećeg polja u 9. polju - vrhunski intelektualac i obrazovana osoba koja mahom znanje stiče u inostranstvu.

Vladar trećeg polja u 10. polju - vrlo često donosi slavu kroz reči, pisane ili izrečene. Isto tako i kroz saobraćaj.

Vladar trećeg polja u 11. polju - popularnost i mnogo veza koje obezbeđuju prosperitet.

Vladar trećeg polja u 12. polju - mahom ukazuje na dobre glumce.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj