Mars, planeta akcije, inicijative, radne energije, borbe i seksualnosti, svake druge godine prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima. Ove godine, njegov tranzit preko 11. zodijačkog znaka traje od 9. novembra do 19. decembra kada ulazi u Ribe. Međutim, to ne znači da će vam se ponavljati isti događaji kao pre dve godine, jer su u međuvremenu neke planete promenile znake i obrazovale drugačije aspekte.

Sekstil sa Merkurom u Strelcu najavljuje potpisivanje ugovora sa strancima, naročito ako zbog posla često putujete, bavite se turizmom, marketingom, transportom i sl.

U drugoj polovini novembra, Mars će obrazovati sekstil sa Jupiterom, što donosi uspeh sportistima, umetnicima, kao i advokatima, pravnicima. Zbog polusekstila sa Venerom, vatreni i vazdušni znaci će se lakše zaljubivati, naročito im je natalni Mars u nekom od vazdušnih (Blizanci, Vaga, Vodolija) ili vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strelac). Što se zdravlja tiče, veća je podložnost sportskim povredama, ugroženi su glava i potkolenice.

OVAN (20. 3. - 18. 4)

Vaš vladalac Mars, planeta akcije u polju kontakata sa strancima, posle 9. novembra otvara vam nove mogućnosti saradnje sa strancima. Jedan Strelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

BIK (19. 4. - 20. 5)

Vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, Mars, u kući karijere donosi vam udvaranje nekoga koga poznajete preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

BLIZANCI (20.5. - 20.6.)

Ulaskom Marsa, simbola akcije i seksualnosti u vaše deveto polje, 9. novembra, počinje period ispunjen uzbuđenjima na emotivnom planu. Jedna Vodolija vam šalje SMS, Rak misli na vas.

RAK (20.6. - 22.7.)

Ulazak Marsa, planete akcije u vašu osmu astrološku kuću, 9. novembra, opominje da obratite pažnju na finansije ali i na konkurenciju. Jarac misli na vas, a Riba vam šalje SMS.

Šta vam anđeli poručuju 11. novembra i kakve poruke šalje super Mesec: period tajni, snažnih emocija i pobede straha...

LAV (22.7. - 22.8.)

Mars, planeta akcije i seksualnosti, 9. novembra, ulazi u astrološko polje ljubavi donoseći vam udvaranje osobe koja se bavi novim tehnologijama ili marketingom. Strelac vam šalje SMS.

DEVICA (22.8. - 22.9.)

Tranzit Marsa preko Vodolije, posle 9. novembra donosi mogućnost ulaska u vezu sa osobom, koju poznajete preko posla.

PageBreak

Dileme za Strelca, strast za Ribe

Preko neke društvene mreže možete da upoznate nekog Raka.

VAGA (22.9. - 22.10.)

Pozicija Marsa, planete koja upravlja vašim ljubavnim životom, posle 9. novembra, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu. Krajem nedelje, mogu da vam se dopadnu dva interesantne osobe.

ŠKORPIJA (23.10. - 21.11.)

Posle 9. novembra, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako ste odnedavno u braku ili vezi. Ako ste slobodni, izbegavajte veze zasnovane samo na seksualnoj privlačnosti.

STRELAC (21.11. - 20.12.)

Posle 9. novembra, ulaskom Marsa u vašu astrološku kuću mentalnog stanja, možete da se nađete u dilemi za koga od dve osobe da se opredelite. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

JARAC (20.12. - 20.1.)

Mars, planeta akcije, ulazi u vaše astrološko polje posla, 9. novembra, donoseći vam priliv novca preko poslova sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje. Igrajte igre na sreću.

VODOLIJA (20.1. - 19.2.)

Ulaskom Marsa u vaš znak, 9. novembra, raste vaša popularnost kod suprotnog pola. Klonite se jednog Ovna koji zloupotrebljava vašu naklonost, naročito ako ste muški predstavnik znaka.

Horoskop braka i partnerstva: prednosti i mane vašeg horoskopskog znaka...

RIBE (19.2. - 20.3.)

Posle 9. oktobra, pozicija Marsa, planete erotike, nagoveštava mogućnost ulaska u strastvenu vezu sa zauzetom osobom. Ako ste zauzeti, pokušajte da izbegnete rasprave sa partnerom.

Marsov uticaj naglašen je u Ovnu, Škorpiji, Jarcu i Vodoliji, a oslabljen u Vagi, Biku i Raku. Ova planeta pokazuje koliko ste borbeni, kako preuzimate inicijativu i kako se snalazite u teškim situacijama. Znak i astrološka kuća u kojoj vam se nalazi Mars, pokazuje gde možete da očekujete uzbuđenja, akciju, ali i sukobe. Ukoliko je u Vodoliji, atraktivni ste, samouvereni, nezavisni, samostalni, ekscentrični, preduzimljivi, nepredvidivi. Volite slobodu, skloni ste rizicima posedujete liderske sposobnosti i strast prema tehničkim dostignućima i avijaciji.

Izvor: Novosti