Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubavni astrološki profil: kako voli Strelac i kako da volite Strelca

Ona je atraktivna, zabavna, prezire rutinu... Kako da volite osobu rođenu u horoskopskom znaku Strelca? Pročitajte!

  Izvor: Photo: Profimedia

Osobe rođene u ovom znaku karakteristične su po svom vrlo otvorenom i ekstravertiranom stilu izražavanja. Deluju veoma odvažno, smelo, izazovno, hrabro i iskreno. Zatim, Strelci su veoma temperamentni, slobodoumni, neposredni i elokventni prilikom obraćanja.

Poznato je da poseduju ogromnu energiju, samopouzdanje i spremnost na veliki rizik ili izazov. U tom smislu, ukoliko im je stalo da ostvare neki "veliki cilj", onda za njih nema prepreke na putu do cilja ili ličnog zadovoljstva. Uostalom, da li ste se nekada bavili mišlju zašto se kaže: "Biti kao slobodan strelac"? Odgovor je vrlo jednostavan - to je asocijacija na njihovu slobodoumnost, nezavisnost, avanturizam i na izrazitu hrabrost.

Zbog svoje temperamentne i strastvene prirode Strelci deluju nestrpljivo, a njihove reakcije su veoma nagle i često neumerene. Ljubavni susret sa osobom u znaku Strelca obično protiče kao ljubavna vrteška jer sve se dešava veoma ishitreno i u jednom dahu. Njihov karakter odgovora glavnom junaku u filmskoj priči: "Ljubav do poslednjeg daha". Znači, oni reaguju već u prvom trenutku i na direktan način izražavaju svoje simpatije ili antipatije.

Horoskop za vaš znak tokom vladavine Strelca od 23. novembra do 21. decembra 2016: tajne ljubavi i romantična iskušenja

Pri tome, nemojte zaboraviti da su oni veoma iskreni, ali prilikom izražavanja svoje iskrenosti često zaboravljaju na "pristojnu" granicu. Potpuno opravdano, učiniće Vam se da ponekad nemaju mere ili stila u onome što izražavaju, u svojim komentarima ili u porukama koje Vam upućuju. Naravno, Strelcima nedostaje nota diplomatije, taktičnost ili umerenost. Ali, ukoliko želite iskrenog i pravdoljubivog partnera morate biti spremni i na emotivne povrede i žaoke.

U vezi sa tim, postoji priča koja na dobar način ilustruje njihov karakter, ćud i ponašanje. Priča govori o tome kako čovek pita svog bliskog prijatelja, Strelca: Zbog čega kod tebe tako često dolazi do prekida ljubavnih veza? A Strelac mu odgovara: "Zbog toga što ja govorim istinu i samo istinu, onako kao što zaista mislim i osećam".

Dakle, poenta je u tome da preterana doza istine ponekad predstavlja onaj ružniji, bolniji i teži deo stvarnosti. Naravno, u suočavanju s istinom neko nema dovoljno snage da podnese taj teret i onda dolazi do prekida ljubavne veze. Zamislite sitauciju kada vam vaš dragi Strelac direktno tresne istinu u lice u stilu "Meni se više ne dopadaš"; "Jako me privlači neko drugi i baš mi se dopada, to su vrele strasti". Možete biti sigurni da će Strelac insistirati na istini i fer-plej pravilima, naročito kada ga za nekog vezuju velike emocije.

Inače, njihov izgled, stil oblačenja i pojava ostavljaju primetan utisak na okolinu, jer deluju veoma izazovno, atraktivno i pomalo provokativno. Dalje, oni ne pridaju posebno značenje konvencionalnom ponašanju i nametnutim pravilima. Kada im se neko dopada, oni vrlo otvoreno izražavaju svoje simpatije i reaguju veoma burno, u naletu vrelih strasti ili impulsivno. Budite uvereni da avantura, ljubavna veza, romansa, ili zajednički zivot sa Strelcem protiče na veoma interesantan, uzbudljiv i dinamično nepredvidljiv način. Vama nikada ne može biti dosadno, a koliko vam je veselo, zabavno ili prijatno zavisi od Vaše sposobnosti prilagođavanja.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj