Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duhovne poruke retrogradnog Merkura za kraj i početak: 19. decembar 2016 - 8. januar 2017.

Period retrogradnog Merkura koji nastupa 19. decembra trajaće sve do 8. januara nove 2017. godine i samim tim zahvata period novogodišnjih odluka, "okretanja novog lista u knjizi života" i raščišćavanja nesređenih emocija.

  Izvor: Foto: Unsplash.com/Teddy Kelley

Merkur će imati posebnu ulogu u podizanju lične svesti i shvatanju mudrosti. On putuje između čoveka i Svevišnjeg, između svetla i tame i prenosi bitne poruke, ne sudi nama i našim odlukama i zato ga treba posmatrati kao specijalnog glasnika koji je došao da nam prenese sve mudrosti, a na nama je da ih iskoristimo na pravi način.

Lunarna astrologija: kako će Mesečeve mene uticati na nas u doba Nove godine (od 12. decembra 2016. godine do 8. januara 2017. godine)...

Ova planeta je i pre samog ulaska u retrogradnu fazu usporila i tako usporena ući će i u novu godinu. To znači da će se stavri odvijati malo sporije u prvom delu 2017. godine, a sve zbog toga što je čitava 2016. godina bila dosta teška za mnoge ljude, kojima Univerzum sada šalje malo više dodatnog vremena kako bi shvatili i procesuirali sve ono što ih je snašlo u prethodnoj godini, a promenilo život.

Iako se mnogi plaše retrogradnog Merkura, ovo je zapravo veoma moćan period velike tranzicije. Vreme kada treba da sednemo i raščistimo svu maglu oko sebe kako bismo videli pravu istinu naše duše.

Merkur je planeta koja caruje komunikacijom. Kada je Merkur u normalnoj poziciji, on ostvaruje neverovatnu saradnju sa Suncem i donosi nam svetlo, a kada je u retrogradnoj fazi, pored usporavanja, prelazi u tamu podzemlja koje otkriva i najbolnije istine i burnu prošlost i zato ovu moć Merkura moramo da shvatimo kao istinsko podizanje sopstvene svesti, razumevanja svog "ja" i pronalaska svetlosti duboko u nama za koju je decembar idealno vreme da ispliva na površinu.

Ako imate neke stare misli, uverenja i konverzacije koje ste zakopali duboko u sebe, Merkur je tu da vam pomogne da zaronite u svoju dušu i upecate ih i jednom za svagda raščistite i prodišete, a sve to zarad višeg cilja. Vreme je da zastanete, pogledate i poslušate šta se zaista dešava oko vas i u vama.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj