Vaga

Ljubav

Da, da, velike ljubavi se zaista često rađaju baš tokom zimskog perioda kad priroda u tajnosti priprema pupoljke koji će nas očarati u proleće, a dati plod u leto. Ako priželjkujete novu ljubav, naći ćete je na mestu na kojem do sada nikada niste bili. Ako ste u vezi, imaćete potrebu da pokažete ljubav snažnije nego ikada do sada, a sa srcem koje toliko voli, ova zima biće topla kao tropski dan, piše Lovesensa. Spremni ste i na zajednički život, a svi vaši projekti odvijaće se lakše i jednostavnije nego u prošlosti. I u porodici će se poboljšati odnosi, a ženama koje priželjkuju bebu ostvariće se želja.

Posao

Vaša srećna faza počinje već u septembru 2016. godine i vodi mnoge pripadnike znaka u novu karijeru i nove poslovne poduhvate. Da, završiće se pobednički! Pretresite fioke i pregledajte i stare projekte, dobro je vreme za njihovo inoviranje i sprovođenje u delo. Ako tek tražite posao i ako se cele godine više izglednih situacija izjalovilo, pouzdajte se u zimske mesece. Čak i ako je u pitanju vaš lični poslovni poduhvat, ne ustežite se od investiranja.

Sreća i zdravlje

Poljubac sreće ove godine sleće na vaš obraz rumen od zime! Diploma, poziv na divno putovanje ili neočekivan susret koji će promeniti vaš život... vi birajte. Možda ćete čak pobediti i u nekoliko utakmica? Mediji? Neki počasni izbor? Samo čekajte i poziv će doći, najverovatnije posle Nove godine. Na zdravstvenom planu, sve je u redu, čak i ako ste duže kuburili sa zdravljem.

Tajna privlačnost vašeg horoskopskog znaka: saznajte kojom osobinom osvajate srca...

Novogodišnji horoskop: za ova 3 znaka astrolozi najavljuju ljubav do kraja 2016. godine...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Blizanci: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Izvor: Lovesensa