JANUAR

Godina i sam mesec će biti sa dosta napetosti zbog poslovnih poteškoća i nerešenih sporova, ali nemate razloga za zabrinutost. Polovinom januara ćete verovatno uspeti da se rešite nagomilanih problema. Zvezde će vam biti dosta naklonjene a to znači da ćete dobiti podršku od starih prijatelja, starih partnera ili starijih osoba uopšte. Polje finansija je stabilno, a tokom druge polovine meseca očekujte značajan finansijski dobitak koji će vas oporaviti.

Astro prognoza za oprez: ovaj horoskopski znak čekaju najveća iskušenja tokom zime 2016/2017


Polje ljubavi će obeležiti jedna fanatično uporna Škorpija, koja vas neće ostavljati na miru. Jarčevi rođeni u decembru moraju biti oprezni jer sleduje raskid, dok će januarski Jarčevi uploviti u bračne vode.

Zdravstveno su mogući problemi sa plućima.

FEBRUAR

Ako imate nameru da vam ovo bude uspešan mesec moraćete malo više da mislite o poslu, a manje o sporednim stvarima. Ne okrećite se iza sebe više, jer kraj ovog meseca vam donosi vrlo dug pozitivan period. Brže ćete dolaziti do uspešnih rešenja i mnogi pripadnici znaka će do kraja ovog meseca konačno naći izlaz iz krize. Poslovi će krenuti, a samim tim i finansije, a nezaposleni mogu očekivati zaposlenje, pogotovo ako se radi o većim radnim organizacijama. U izgledu je i putovanje ili poslovanje sa inostranstvom.

Situacija u ljubavi će se stabilizovati, a veliki oslonac i podršku možete očekivati upravo od partnera od 15. Ako je do sada bilo turbulencija, sada se sve smiruje. Slobodne očekuje ulazak u strastvenu, ali kvalitetnu vezu.

PageBreak

Proleće 2017. godine donosi nervozu za Jarca

Zdravstveno su mogući problemi sa disajnim putevima i blagi problemi sa kičmom i leđima.

MART

Prvu polovinu meseca obeležiće napetost i nervoza. Doći će do žestokih promena, ali se potrudite da vam temperament ne bude žestok. Pozitivna faza doduše kreće već od 10. i taj period treba maksimalno da iskoristite, pogotovo ako treba da ostvarite nešto o čemu dugo razmišljate, jer to je period koji je povoljan ako želite uspeh. To je povoljan period i za naplatu starih dugovanja, kredita ili nasledstva.

Godišnji horoskop - Strelac: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Sami ste, a to nije dovoljno da se dobije bitka. Iskoristite ovaj mesec da promenite sredinu, radno mesto ili okruženje. Odnosi u ljubavi bi ovog meseca mogli postati problematični. Ili ćete stabilizovati vezu, ili će biti kraj. Od 17. predstoje i promene ili transformacije. Osećaćete veliki pritisak i želju da nešto konačno razrešite. Mir je jedini lek. Vaši živci nisu na prodaju.

Zdravstveno bi nervoza koja počne na emotivnom planu mogla da izazove probleme sa srcem.

APRIL

Pred vama je mesec u kome ćete biti hiperaktivni i u kojem će se desiti velike promene na poslu, ali i generalno u životu. Promene okruženja, sistema rada, načina razmišljanja, stila života. Biće i puno preispitivanja gde ste pogrešili, ali morate istrajati i biti mnogo uporniji. I brži kada je obavljanje posla u pitanju. Dobar period za ostvarenje planova je od 17. do kraja meseca, kada za vas počinje period još značajnijih promena, pa se spremite.

Emotivno, u prvoj polovini meseca ćete imati želju da pobegnete i da se povučete, a ako vam dugo niko nije rekao da vas voli, do kraja meseca sigurno hoće. Ne povlačite se i ne potiskujte emocije, već se otvorite i uživajte.

PageBreak

Jarac treba da čuva tajne na početku leta 2017. godine

Zdravstveno su mogući stomačni problemi. Žuč i jetra su osetljivi.

MAJ

Višak energije je prisutan celog meseca, i vi ćete ga iskoristiti vrlo povoljno za vas. Pruža vam se prilika da ostvarite izvanredan uspeh. Veoma je povoljan period za ulaganje i investiranje na duge staze, kao i za nova zaposlenja i ugovore. Uz pomoć mlađeg kolege ili saradnika očekujte ostvarenje većih novčanih dobitaka. Period je povoljan i za rešavanja pitanja nasledstava i kredita, kao i svih vrsta administrativnih problema. Ono što će vas remetiti su priče koje o vama širi neko, sa svesnom namerom da vas sruši. Ne dozvolite da vas takve stvari dezorijentišu, jer je mogućnost pada ili gubitka svedena na minimum.

Godišnji horoskop - Škorpija: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Na polju ljubavi i u vezama će biti vatreno, ali i veoma teško ćete uspevati da se držite samo jedne osobe, a slobodni će biti suočeni sa ozbiljnim ponudama. Savet je da prihvatite ideju o braku.

Srce i kičma će biti pod opterećenjem, pa preduzmite preventivne mere. Moguće su i jake migrene i groznice.

JUN

Očekujte tokom ovog meseca mnogo posla i obaveza i momenata kada ćete raditi po više stvari istovremeno i pitati se da li ćete uspeti da postignete sve, ali i dosta novčanih dobitaka koji će biti dobra satisfakcija. Vi se ionako najbolje snalazite i radite kao kompjuter, ukoliko je posla više. Posebno kada ste materijalno sigurni, a bićete. Savet je jedino da pokušate malo više da zadržite stečeno ili zarađeno i da što više posla odrađujete sami i da ne pričate puno, jer vaše ideje drugi vešto koriste za sebe. Od 17. su moguća podmetanja, prevare i dvoličnost, pa nije uputno da otkrivate svoje namere ili tajne.

Na polju ljubavi nema značajnijih dešavanja i sve u osnovi zavisi od vas samih. Stalno ćete imati osećaj da morate da pravite kompromise i da se žrtvujete i da, ma koliko se vi trudili, to ne donosi nikakav pomak nabolje i da se druga strana ne pomera ni milimetar. To može da vas odvuče u tajnu vezu tokom druge polovine meseca koja će vam prijati.

PageBreak

Obilje u julu za Jarca

Zdravstveno bi napetost mogla da se odrazi na probleme s gastritisom. Kontrolišite ishranu.

JUL

Tok ovog meseca je u jakom tempu do 17, uz mogućnost jakih novčano materijalnih dobitaka i pomeranja nabolje ili dobijanja odgovornijeg radnog mesta, a nakon tog datuma uslediće blago smirivanje i stabilizacija. Kraj ovog meseca donosi kraj mnogih problema i na određen način početak izlaska iz kriza koje su pratile vaš znak. Ovog meseca vas hoće posao, ali se savetuje blaga pasivnost tokom druge polovine meseca, jer postoje još neke sputavajuće okolnosti. Sačuvajte stabilnost i mir i ne dozvolite sebi da vas samosažaljenje savlada, jer pred vama je period kada ćete postići zaista mnogo uspeha i vrednih rezultata. Posao vam, ma koliko ga bilo, neće predstavljati ništa nego laku naoblaku, a novac koji ćete dobiti će vas potpuno opustiti.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za januar 2017. godine

Polje ljubavi će biti naglašeno strastveno tokom prve polovine meseca, a od kraja meseca će mnogi pripadnici znaka poželeti da se smire i povuku, ali im to neće uspeti. Usamljeni će sigurno naći srodnu dušu, a zauzeti će se dobro namučiti da odole iskušenjima.

Stomačni problemi.

AVGUST

Prepuni ste energije i pretvorili ste se u mašinu. Ovog meseca ste u pozitivnoj fazi, posebno tokom prve polovine. Iskoristite ovaj period da odradite sve ono što do sada niste mogli ili ono šta ste propustili. Dodajte pun gas i odradićete ovog meseca dobar posao, i to onaj za koji niko osim vas nije sposoban. Satisfakcija će biti adekvatna i bićete veoma zadovoljni ostvarenim dobicima i povoljnostima.

Na polju ljubavi nije baš kao na poslovnom planu, tačnije previše ste zaokupljeni poslovnim dešavanjima, pa ne stižete da se okrenete emocijama, ali će mnogi ipak naći ljubav svog života.

PageBreak

Tajna sklada s partnerom u 2017. godini

Tokom prve polovine meseca zdravlje je snažno i vitalni ste, ali od polovine meseca očekujte pad vitalnosti i moguće probleme sa genitalijama i donjim abdomenom.

SEPTEMBAR

Pretrpani ste poslom, i hteli biste sve sami da privedete kraju. Bojim se da to neće biti moguće bez pomoći sa strane. Ne stidite se da je i zatražite. To vam može podići cenu više nego što se nadate. Radi se o mlađoj ženskoj osobi. Potrudite se da malo manje emocija unosite u sferu poslovanja i budite mnogo objektivniji u procenama i planovima, jer rizikujete da donesete neke ishitrene i nepromišljene odluke koje bi vas mogle dovesti u poziciju da morate da se izvlačite. Tokom druge polovine meseca očekujte sklapanje dobrih ugovora i moguće finansijske dobitke. Nezaposleni mogu očekivati povoljne vesti vezano za posao u medijima ili vezano za komunikacije.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za januar 2017. godine

Polje ljubavi je ovog meseca veoma naglašeno i tu predstoje značajnije promene i dešavanja. Očekujte mnogo mogućnosti za veze i ljubavne kontakte, bili u vezi ili ne.

Zdravlje je stabilno, osim za treću dekadu znaka kojima prete hronični problemi i problemi sa krstima. Čuvajte se fizičkih povreda.

OKTOBAR

Oktobar bi trebalo da donese okončanje, kao i uspešnu realizaciju nekih ranijih poduhvata. Ovo je mesec sa otvorenom mogućnošću da stabilizujete svoje poslovanje i kada treba da počnete da razmišljate samo o održavanju stabilnosti posla. Druga polovina i kraj meseca donosi moguće probleme i otežavanje situacije, a i stiže vas letargija i bezvoljnost, a to može loše da utiče na posao. Bilo bi dobro da odete negde u planinu ili banju, kako biste se odmorili, sveli račune i prikupili energiju za naredni period. Čuvajte se prevare i krađe oko 15.

Na polju ljubavi sledi mogućnost otuđivanja u vezi ili nezainteresovanost za temu ljubavi.

PageBreak

Mesec ljubavi za pamćenje - Jarac 2017. godina

Vaša zatvorenost na temu ljubav će partneru otvoriti neka druga vrata i druge mogućnosti. Ako pokažete svoje prave emocije i otvorite se, nećete se pokajati. U suprotnom, partner će se okrenuti i otići, ili naći zamenu.

Zdravlje - bubrezi.

NOVEMBAR

U veoma povoljnoj ste poslovno-finansijskoj fazi. Nakon kraćeg perioda bavljenja zaostalim poslovima i rešavanjem pitanja iz prošlog perioda koja su se vukla kao repovi, ponovo od 15. ulazite u fazu kada ćete maksimalno uspešno realizovati sve zamišljeno i ući u jedan od najstabilnijih perioda na duge staze. Mnogi će naći siguran i stabilan posao ili obezbediti uslove za isti. Očekujte jaku materijalnu satisfakciju, ali i napredovanje u poslu. Mnogi će osnovati svoje firme.

Veliki ljubavni horoskop za 2017. godinu: vernost, strast i brak u prognozama za vaš horoskopski znak

Polje ljubavi takođe donosi stabilizaciju i mislim da će matičari tokom ovog meseca imati poprilično posla sa pripadnicima ovog znaka. Ali i akušeri.

Zdravstveno, osim oscilacija sa krvnim pritiskom i lakših bolova u nogama, nema većih problema.

DECEMBAR

Izuzetno uspešan mesec koji će vam doneti dobitke. Rešićete vrlo efikasno jedan finansijski i poslovni problem, problem koji se zove intriga, ali ovog meseca dolazi vreme da počnete da razmišljate i da se malo povučete. Kraj meseca donosi ulazak Saturna u vaš znak, a to znači vrlo dug period promena, ali i stabilnosti, pa za početak počnite da smanjujete potrebu da stalno budete u centru pažnje, ma koliko vaš uspeh i snaga bili evidentni. Pred vama su počeci uspeha u svim sferama života, a samo ako počnete aktivno da delujete i da se ne povlačite možete sprečiti probleme u samom startu, dok se kockice ne počnu slagati.

Na polju ljubavi je takođe jako dobro i pamtićete ovaj mesec dugo po puno ljubavi i strasti. Jedini problem može biti ljubomora partnera ako ste u vezi. Ako ste sami, bolji period od ovog meseca nećete imati dugo za ostvarenje prave ljubavne veze. Kraj godine donosi sigurnost u sopstvena osećanja.

Zdravstvena slika je vrlo dobra, osim blagih problema zbog mokraćnih kanala.

Izvor: Novosti