Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je Jarac najuspešniji znak zodijaka: isceljivanje arhetipa Jarca

Kada Jarac preskoči svoje blokade i zabrane, odbaci uverenja prošlosti koja ga ugrožavaju i zarobljavaju, njegov put ka oslobođenju, uspehu i ostvarenju ciljeva apsolutno je dostižan!

  Izvor: Foto: Unsplash / Matthew Kane

Jarčevi su zamišljeni da nam pokažu put ka uspehu. Da nas nauče da poštujemo temelje kako bismo mogli da sagradimo kulu koja je postojana, uspravna, čvrsta, i u vremenu nesalomiva. Jarčevi znaju kako da iskoriste sve resurse koje su nasledili, izgradili, sa strane pokupili jer je njima važno samo jedno, da postignu cilj koji je predhodni arhetip Strelca nanišanio.

Amma je žena čiji zagrljaj isceljuje: analiza horoskopa Amma-Amritanandamayi Mata...

Kao i svaki drugi znak Zodijaka, tako i ovaj znak svi mi imamo u svom horoskopu, i upravo je on zaslužan za nagon ka nečem novom, višem, sigurnijem, nagon ka izgradnji nečega vrednog što ćemo ostaviti iza sebe, jednog dana kad budemo došli do kraja svog vremena. Jer znaku Jarca je ključni parametar uspeh u vremenu. Koliko toga smo uspeli da postignemo u određeno vreme, u jednom satu, u jednom danu, u jednoj godini (pa se upravo u periodu vladavine ovog znaga i uoči Nove godine presabiramo šta smo sve u prethodnoj ispunili) i na kraju šta je ono što smo izgradili u jednom životu.

Kada uđemo najdublje u arhetip ovog znaka, otkrivamo osnovnu obmanu u koju je čovek poverovao, a to je da je vreme nepromenljivo - odnosno, da je sve sudbinski predodređeno. Tako, vreme vlada nama, oduzima nam moć, uslovljava nas brigama, nesvesnim akcijama, trkama za prevazilaženjem ograničenja vremena, ambicijama koje se vrednuju ne kvalitetom već ponovo vremenom "kada"... vreme prošlo, ono stvoreno iza nas, lažno nepromenljivo, goni čoveka u nove panične akcije, zavođene frulom panike i najvećom iluzijom života - nepromenljivošću vremena i straha od zaustavljenog daha - smrti. Mada i sam strah zaustavlja dah odnosno život. - iz članka Evolucija arhetipa Jarca

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj