Petak, 27. januar 2017. godine donosi nam mlad Mesec, kojim dominira Saturn u kvadratu s Venerom. Ova pojava staviće akcenat na sve poteškoće koje imamo u našem ljubavnom životu ili finansijskoj situaciji.

Kako je ovo poslednja faza u ekliptičnom krugu putanje Meseca, koji je otpočeo u septembru 2016. - negativna energija će rasti sve dok ne preduzmemo odlučujuće korake kako bi rešili probleme. Strpljenje i odlučnost igraće krucijalnu ulogu i rešavanju svih naših poteškoća.

Mlad Mesec u Vodoliji donosi susret srodnih duša: Evo kakva misterija na nebu će nas opčiniti 27. januara 2017. godine

Saturn u kvadratu s Venerom najjače utiče na mladi Mesec, izazivajući nelagodnost ali i podstičući na akciju. Povezanost Saturna odražava se u dva semikvadrata čije udruženo delovanje daje na značajnosti, dodajući stres u veze, utičući na negativna osećanja, razmirice i probleme. Nije neuobičajeno da se pod ovakvim uticajem stvori osećanje usamljenosti i depresije.

Problemi se mogu javiti i na novčanom planu, zato se savetuje izbegavanje većih troškova. Uprkos tome što je manjak motivacije prisutan u ovim momentima, važno je uložiti veliki trud, bilo u vezi, na radnom mestu ili u nekom drugom bitnom aspektu života.

Ovo je najgore vreme za ignorisanje obaveza, pogotovo prema voljenoj osobi. Iako će se osećaj samoće uvući u nas, ne smemo razočarati nama blisku osobu koja se uzda u nas da joj pružimo preko potrebnu utehu i oslonac.

Mlad Mesec ovog januara pada na 8 stepeni Vodolije, medjutim tu se znak Vodolije ogleda u manjoj zvezdi Ptolomejevog sazvežđa Jarac.

PageBreak

ASTRO savet za mlad Mesec usred kvadrata Venere i Saturna: Kako da pobedite osećaj usamljenosti i nezadovoljstva (27. januar 2017)
Foto: Profimedia astro_savet_za_mlad_mesec_usred_kvadrata_venere_i_saturna_kako_da_pobedite_osecaj_usamljenosti_i_nezadovoljstva_27_januar_2017

Mladi Mesec označava i novi početak...

Ovde su zvezde pod uticajem Marsa i Merkura, što daje januarskom mesecu ratoborni, svadljiv ton, ali i avanturistički i preduzetnički duh.

Mlad  Mesec, koji će se pojaviti 27. januara, predstavlja kraj starog i početak novog, 28-dnevnog ciklusa, što znači da su sve mogućnosti otvorene. Ovo je najpogodniji momenat za stvaranje novih planova za budućnost, kao i trenutak u kome stajete na put starim, štetnim navikama. Mladi Mesec idealan je za novi početak i formiranje odluka koje mogu uticati na naš život.

Godišnji horoskop za karijeru, sreću i ljubav: kako će na nas uticati 15 moćnih astroloških aspekata u 2017. godini

Semikvadrati u mladom Mesecu znače da svi problemi sa kojima smo se susretali iziskuju rešenje, došavši u stadijum koji od nas traži reakciju. Ako ne rešimo naše probleme, i ostavimo ih da se gomilaju i razvijaju - moguće je da će dostići nerešive razmere, bilo na ljubavnom ili na finansijskom planu.

Pronalaženje rešenja neće biti lako, naprotiv - postajaće sve teže kako se ovaj mladi Mesec bude približavao, a sasvim je moguće da će se problemi nastaviti i nakon ove faze, zato je izuzetno važno da rešavanju istih pristupimo staloženo i sa mnogo strpljenja.

Izvor: Lovesensa