Na dan 14. februara u godini Petla imate priliku da svoju ljubav iznenadite na najlepši i najromantičniji način, piše Lovesensa.

To može biti specijalna izjava ljubavi, ali i erotičan poklončić, a najbolje je ako bude odabran u skladu sa horoskopskim znakom u kojem je rođena vaša ljubav. Proverite OVDE u kom je znaku i pročitajte koji je idealan poklon.

PACOV

Idealan poklon i za ženu i za muškarca rođenog u znaku Pacova biće parfem. Ako želite da svom momku ili suprugu poklonite neki odevni predme, odaberite mek materijal kao što su vuna pa čak i pliš, a idealna boja biće tamnoplava. Savršen uzajamni poklon za par rođen u znaku Pacova biće večera na vodi!

VAŠE SREĆNE BOJE U GODINI PETLA: Evo koju boju da nosite za Dan zaljubljenih...

BIVO

Ako želite da obradujete muškaraca rođenog u znaku Bivola, odaberite ekstravagantan komad odeće - elegantni momci biće oduševljeni, na primer, svilenom kravatom ili šik šalom. Žena rođena u ovom znaku biće prijatno iznenađena komadom šminke naročito ako pokažete da tačno znate koju vrstu već koristi. Zajednički provod biće najava zakazanog vikenda na selu.

TIGAR

Muškarca Tigra oduševićete sportskim ručnim satom ili zanimljivim fitnes vaučerom. Za damu biće idealan cvetni aranžman sa nekim diskretnim ali vrlo ličnim detaljem.

PageBreak

Idealno romanično veče po kineskom horoskopu

Tigrovi vole romantiku, ako birate neki putni aranžman, neka destinacija bude ljubavnička!

ZEC

Za muškarca rođenog u znaku Zeca dobro je izabrati efektan detalj, kao što je moderan novčanik ili komad odeće u svetloplavoj boji. I dama Zec voli modu pa će joj se dopasti torbica najnovije dizajnerske linije ili trendi parfem. Romantični poklon za oboje bio bi pun pogodak ako ih vodi na neku zajedničku masažu ili spa terapiju.

ZMAJ

Proverite da li vaš Zmaj ima kvalitetne naočare za sunce za ovu sezonu? Ako ne, usudite se da sami izaberete neki dobar model, biće vam zahvalan što mu štedite vreme u kupovini. Žene rođene u znaku Zmaja rado će poneti efektan nakit, srebro je idealan materijal. Zajednički provod - laka zabava - poseta ZOO vrtu ili luna parku, sa mnogo detinjastih detalja i smeha.

ZMIJA

Za muškarca rođenog u znaku Zmije odaberite komad odeće ili neki detalj u crnoj boji. Za damu će najlepši komad nakita biti privezak načinjen od kristala ili sa nekim moćnim simboličkim značenjem, koji će ona dobro razumeti. Zajedno će biti najsrećniji ako uz romantične trenutke uspeju da organizuju i porodični skup.

Feng šui preporuke za srećnu sudbinu u 2017. godini: 5 stvari koje MORATE i 2 stvari koje NE SMETE uraditi u godini Petla...

KONJ

Ako vaš muškarac rođen u znaku Konja voli prirodu i planinarenje, potražite za njega deo opreme koji će upotpuniti njegov ranac. Za dame bi idealan poklon bile minđuše, makar i najmanje, ali zlatne! Zajednički provod - što ekstravagantniji, to bolji!

KOZA

Muškarac rođen u znaku Koze itekako vodi računa o sebi pa će ga obradovati komplet muške kozmetike ili novi putni neseser. Žena u ovom znaku umeće da ceni jednostavan buket cveća, pod uslovom da ga prati nežna ljubavna poruka.

PageBreak

Kako izabrati pravi poklon za Dan zaljubljenih

Zajedno će se najlepše provesti ako imaju puna dva dana za sebe, a mesto nije toliko važno.

MAJMUN

Za muškarca rođenog u znaku Majmuna izaberite poklon na tehničkom odeljenju - da li mu treba novi alarm časovnik? Novi fiksni telefon? Za damu, pravi izbor će biti modni detalj, a ne zaboravite da zima još traje pa se potrudite da to bude nešto meko i toplo. Zajedničko uživanje je vezano za putovanje.

PETAO

Muškarac rođen u znaku Petla biće prijatno iznenađen ekskluzivnim poklonom, naročito ako je u pitanju komad garderobe. Za ženu je najlepši poklon nakit i to od plemenitih metala i dragog kamenja. Romantični doživljaj: detaljno isplaniran celovečernji provod, od večere, preko pozorišta do romantične šetnje.

PAS

Muškarac rođen u znaku Psa uživaće u jednostavnom poklonu - knjizi, CD ili DVD izdanju po njegovom ukusu. Damu rođenu u ovom znaku obradovaćete knjigom iz popularne psihogije ili aktuelnim naslovom iz njene stručne oblasti. Zajednički doživljaj biće protkan mirnom atmosferom, najlepše će im biti u vlastitom domu.

Kako da u 6 koraka napravite antistres svećnjak od narandže: prirodna dekoracija i miris (URADI SAM + FOTO)...

SVINJA

Muškarac rođen u znaku Svinje voli modu. Romantičan gest biće izbor intimnog komada odeće, dok će dama biti prijatno iznenađena modernim parfemom. Zajednički doživljaj biće maksimalno romantičan - plamen sveća, ljubavne pesme, veče puno zajedničkih uspomena.

Izvor: Lovesensa