Glavna planeta ljubavi svakako je vladarka Venera, ali na Dan zaljubljenih nećemo se nadati samo njenoj pomoći, piše Lovesensa.

Venera utiče na naše emocije, na želje i ljubavne nade a posebno nam je važan njen oslobađajuću uticaj na ženstvenost.

Čestitala sam mu rođendan a povredio me najviše u životu: evo kako sam SVE oprostila muškarcu koji me je napustio...

Druga planeta čije kretanje posebno pratimo kad god nas muče ljubavni problemi je Mars - vatrena planeta strasti, energije ali i agresije.

Uz to, na Dan zaljubljenih, važan nam je i položaj Meseca, jer upravo on utiče na našu vezu s partnerom i atmosferu u zajedničkom domu.Srećan vam Dan zaljubljenih, dragi Ovnovi! Danas imate toliko energije da uspevate da se zaista usredsredite na svoju ljubav. Niste mogli da poželite lepši tranzit od Meseca u Vagi koji prolazi kroz vašu sedmu kuću - kuću partnerstva.

Ako ste u srećnoj ljubavi, vašoj harmoniji sa partnerom neće biti kraja, biće to Sveti Valentin kojeg ćete pamtiti dugo. Za slobodna srca, astrološke prognoze su takođe prelepe - Sunce i Saturn u sekstilu prolazi kroz vašu kuću prijateljstva pa planirajte večernji izlazak bezbrižno i veselo.

Iskreno pismo jednog narcisa: Evo šta ISTINSKI mislim kad ti kažem "VOLIM TE"...

Eksperimentišite s garderobom, obucite se veselo, radujte se snažnoj kreativnosti koja vas ispunjava. Kupite neku lepu sitnicu za dom, uživajte usput u razgledanju izloga, ne propustite da svratite u malu umetničku galeriju i prepustite se uživanju u bojama i teksturama.

Na kraju, ne zaboravite zahvalnost. Osvrnite se oko sebe, recite univerzumu "hvala" za sve što vas okružuje. Zahvalnost otvara put ljubavi!

Izvor: Lovesensa