Ovan

Žena Ovan za početak ima nezaboravne crte lica, markantna je i upečatljiva. Uvek ima nešto što će se izdvojiti, bez obzira da li su to posebne oči ili savršena linija. Energične su i snažne, a istovremeno senzualne. Iskustvo s njima sigurno će vam biti nezaboravno.

Horoskop otkriva tajne vašeg znaka: zašto svako treba da ima Devicu u svom životu...

Lav

Njeno držanje i izgled uvek ostavljaju bez teksta. Ona je pravi primer harizmatičnosti jer osvaja celom svojom pojavom - i izgledom i ličnošću. Voli da se doteruje i savršeno izgleda, pa onda neće biti teško da je primetiti u masi. Ali, ono zbog čega ćete je pamtiti je njen stav, humor i toplina.

Škorpija

Njena lepota uvek je natprosečna. Ona je markantna, predivne kose i upečatljivog stasa. Ona je boginja snage, incijative i praktičnosti. Pametna je, duboka i ima jasne granice. Zato je svi obožavaju jer je jednostavno - fatalna.

Astrologija istine: 3 horoskopska znaka koja ne lažu...

Strelac

Originalnost je njeno drugo ime, a šarm treće. Ima širok krug prijatelja, voli ljude i svi vole nju. Jedinstvena je zbog svoje nezavisne i posebne ličnosti koja vam se, kada je upoznate, brzo uvuče pod kožu.

Vodolija

Žena Vodolija je jedna i jedinstvena. Na prvu će vas privući njena srdačnost, toplina, humor i zainteresovanost za ceo svet, a uz nju će vas zadržati njena kreativnost i originalnost. Ona gleda svet potpuno drugačijim očima i često govori ono što drugi misle, a ne žele reći. Njoj nije važno šta će drugi pričati o njoj, a to je čini još privlačnijom.

Izvor: 24 sata.hr