MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2021. GODINE: Jarčevi imaju šansu za novu romansu, a Ovna očekuju laži u ljubavi

Saznajte šta vas očekuje u ljubavi tokom juna - horoskop za slobodna i zauzeta srca!

Shutterstock Close up portrait of a laughing young woman in summer dress and straw hat posing and looking at camera isolated over pink background

Mesečni ljubavni horoskop za jun 2021. godine!

OVAN

Očekuje vas težak period. Moraćete da napravite nekoliko kompromisa i da budete strpljivi pre nego što donesete odluku. Zauzeti će razmišljati o velikim stvarima, poput preseljenja u novi dom ili osnivanje porodice. Usamljeni će imati priliku da uđu u romantičnu vezu i biće magnetski privlačni. Ipak, pazite kome poklanjate srce. Moguće su laži u ljubavi. 

BIK

Retrogradni Merkur vam donosi brojne izazove, naročito ako ste u vezi. Važno je da razvijate međusobno poverenje i iskreno razgovarate sa partnerom. Kako biste izbegli nesporazume, budite strpjivi i zajendo rešavajte probleme. U prvoj polovini meseca biće manje bliskosti i strasti, ali situacija se popravlja od 15. juna. Slobodna srca će maštati o ljubavi i biće spremni za novi odnos.

BLIZANCI

Očekuje vas romantičan i strastven period. Poletan i lep period u odnosu sa partnerom, a najlepše će biti to što vas partner podržava u mnogim odlukama. Naročito vam daje podršku i vetar u leđa kada je reč o profesionalnom razvoju. Slobodni će imati velike šanse da se zaljube.

RAK

U ljubavi ste puni šarma i razumevanja. Talasi ljubomore su iza vas i sada u vašem donosi vladaju sloboda i sreća. Očekuje vas veika podrška partnera, a nećete dozvoliti da vam stres zbog drugih okolnosti pokvari sklad u vračnom životu. Planetarni aspekti vam donose zadovoljstvo. Slobodni će imati razne dileme - važno je da slušaju svoju intuiciju. Zgrabite prilike koje su pred vama.