NEDELJNI HOROSKOP DO 13. SEPTEMBRA - ŠTA VAS OČEKUJE SVAKOG DANA: Spremite se za ludu ljubav, strast i privlačnost

Nedeljni horoskop do 13. septembra - saznajte šta vam donosi svaki dan, od ponedeljka do nedelje!

Shutterstock

Nedeljni horoskop od 6. do 13. septembra 2021. godine - saznajte šta vam donosi svaki dan u ovoj nedelji!

Radite li u jednom od onih okruženja u kojima svaki ponedeljak donosi i pomalo drame, ova sedmica mogla bi biti posebno emorivna. Tog dana egzaktna su dva značajna aspekta, a oba utiču kako na društvene interakcije tako i na ljubav i seks. Prvi je Marsov trigon sa Plutonom. Kada te dve planete rade zajedno u pozitivnom aspektu kao što je ovaj, mogu doneti sjajne stvari vašoj energiji. Ipak, morate biti pažljivi sa doziranjem te energije ako u bilo kojoj vašoj vezi postoji nešto što je duže vreme gurano pod tepih jer bi to sada moglo eksplodirati.

Za ljubav i veze takođe je naročito koristan – i manje riskantan – trigon Venere i Jupitera. Iako je reč o jednom od najboljih aspekata za ljubav, koji pomaže da dobijete upravo ono što želite, olakšava pokazivanje ljubavi i donosi optimizam i darove, može biti nezgodan na drugim poljima jer podstiče na preveliko trošenje i preterivanje sa hranom. Oba spomenuta aspekta uticaće na prvi deo nedelje, ali s obzirom na to da je Mars sporiji od Venere, uticaj njegovog trigona sa Plutonom proširiće se na celu nedelju.

Da li vam je potrebna promena u vezi?

U prvim satima utorka stiže mlad Mesec u Devici. Tokom mladog Meseca preporučljivo je odvojiti vreme i razmisliti o stvarima koje biste želeli promeniti u narednih mesec dana. Budući da se događa u vreme kada su na delu spomenuti aspekti, ovaj mlad Mesec naročito vam može pomoći ako nešto treba promeniti u vašim vezama, svejedno jesu li one romantične ili neke druge prirode. U petak Venera ulazi u Škorpiju, što će takođe podići energiju i u mnogima probuditi strast, magnetsku privlačnost i želju za nesputanim zadovoljenjem instinkata.

Ponedeljak

Glavni događaj: Venera u napetom odnosu sa Plutonom, a skladnom s Jupiterom; Mars u harmoniji sa Plutonom
Šta se može očekivati: Moguća je sklonost preterivanju i ljubomori, ali postoji i mogućnost ispravljanja stvari koje narušavaju odnos; naglašeni su ambicioznost, samopouzdanje, hrabrost i snaga volje. Mogući su darovi, kako doslovno tako i u obliku prilika.
Šta treba učiniti: Dan je povoljan za uspostavljanje novih kontakata i provođenje vremena i pravljenje planova sa partnerom. Snažnu želju za radom i ostvarenjem svojih planova usmerite u nešto konstruktivno.
Šta ne treba učiniti: Nemojte biti nepromišljeni i rasipni – posledice bi se mogle otegnuti mesecima.

Utorak

Glavni događaj: Mlad Mesec u Devici, u harmoniji s Uranom
Šta se može očekivati: Mlad je Mesec vreme za novi početak i usredsređivanje na svoje najdublje želje.
Šta treba učiniti: Sastavite spisak ispunjen svim što želite manifestovati ovog meseca.
Šta ne treba učiniti: Danas nemojte ignorisati snažne emocionalne reakcije.