HOROSKOP ZA VIKEND OD 1. DO 4. OKTOBRA: Raka očekuju problemi sa novcem, a Škorpije će provesti romantičnu noć

Saznajte šta horoskop za vikend od 1. do 4. oktobra predviđa vašem znaku Zodijaka!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 1. do 4. oktobra 2021. godine!

Ovan

Mesec u Lavu usklađuje se sa vašom sposobnošću da se uhvatite u koštac sa bilo čim i podstiče vas da napravite novi početak. Sekstil vaše vladajuće planete, Mars u Vagi, aktivira vaš libido i usmerava vašu pažnju na vašu voljenu osobu i vezu. U nedelju Mesec u Devici fokus prebacuju na sebe i svoje blagostanje i zdravlje, pa ćete želeti da obratite pažnju na brigu o sebi.

Bik

Dom i porodica su u fokusu Meseca u Lavu u petak i subotu, a sekstil između Meseca, Sunca i Marsa u Vagi stimuliše vašu odlučnost i stvara energiju koja vam je potrebna da se brinete o porodinim i kućnim poslovima. U nedelju Mesec u Devici budi vašu kreativnost, izoštrava vašu pažnju prema detaljima i vaše poštovanje prema lepoti.

Blizanci

Mesec u Lavu osvetljava vašu treću kuću komunikacije i zajednice u petak i subotu; sekstil između Meseca, Sunca u Vagi i Marsa ispunjava vas energijom i podstiče vas da napravite nešto veliko. Moguće je da ćete dobiti važan poziv koji će pozitivno uticati na karijeru. Angažujte se u himanitarnim akcijama, pomozite porodici, prijateljima, komšijama.

Rak

U petak i subotu Mesec u Lavu osvetljava vašu drugu kuću osnovnih vrednosti, bezbednosti i ličnih finansija, a protivljenje sa Jupiterom može vas dovesti u iskušenje da potrošite novac koji ne biste trebali. Oduprite se i iskušenje će proći. U nedelju, Mesec u Devici osvetljava vaš komunikacijski sektor, pa se nemojte iznenaditi ako vam telefon zvoni po ceo dan.

Lav

Vatreni Mesec u Lavu osvetljava vašu prvu kuću u petak i subotu, a sekstil do Marsa i Sunca ispunjava vas energijom, samopouzdanjem i ličnom moći. Možete da se nosite sa svime što vam život donese - nemojte sami sebe sabotirati. Nedelja, Mesec u Devici skreće vam pažnju na finansijska pitanja.

Devica

Snove i mistične poslove osvetljava Mesec u Lavu u petak i subotu. Iako vam duhovni i nefizički aspekti života nisu sasvim prijatni, Mesec nasuprot dobroćudnog i duhovnog Jupitera pomaže u tome. U nedelju se Mesec premešta u vaš znak Device i osvetljava vašu prvu kuću. Trigon između vaše vladajuće planete, Merkura i Jupitera, pomaže vam da vidite sebe očima ljubavi.