HOROSKOP ZA VIKEND OD 21. DO 24. JANUARA 2022: Ribe čeka čarolija ljubavi, a Vagu pozitivna energija!

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 21. do 24. januara 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 21. do 24. januara 2022. godine!

Ovan

Trigon između Meseca u Devici i Venere i Plutona unosi ogromnu količinu moći u vaš rad i karijeru u petak. Iskoristite svaku priliku koja vam se pruži i dajte najbolje od sebe saradnicima, klijentima i poslodavcima. Mesec u Vagi osvetljava posvećene veze, pa kada vaša vladajuća planeta, Mars, u subotu popodne bude u kvadratu sa Mesecom, budite oprezni sa svojim rečima.

Bik

Trigon između Meseca u Devici i vaše vladajuće planete, Venere, u vašoj devetoj kući misli, u petak ujutru vikend počinje ljubazno i kreativno. Ta tema je produbljena sa trigonom sa Junonom i Plutonom kasnije tokom dana. Mesec u Vagi u spoju sa Suncem i Merkurom u vašoj desetoj kući uspeha u subotu može otvoriti neka nova vrata. Obratite pažnju na ideje dok vam padnu na pamet.

Blizanci

Mesec u Devici osvetljava vašu četvrtu kuću doma. Trigon kreativne Venere i Plutona koji roni u dubinu inspiriše vas da napravite neke dekorativne promene koje povećavaju harmoniju vašeg doma. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi je u harmoniji sa vašom energijom Blizanaca, a trigon prema Suncu i Merkuru pomaže vam da cenite svoje darove i talente.

Rak

Mesec u Devici u vašoj trećoj kući i trigon sa Venerom, Junonom i Plutonom podstiču vas da služite svojoj zajednici i onima kojima je potrebna, proširujući svoje saosećajno srce. Subota popodne i nedelja, Mesec u Vagi koji voli lepotu osvetljava vašu četvrtu kuću doma.Ovo su dani kada treba da se posvetite dekoraciji doma, uređenju i opuštanju u svom prostoru.

Lav

Vaše finansije dobijaju pažnju Meseca u Devici u petak; trigoni do Venere, Junone i Plutona ukazuju na povećanje vašeg prosperiteta. Subota i nedelja, Mesec u Vagi vas poziva da nadoknadite svoje prepiske i da se povežete sa ljudima do kojih vam je stalo, uključujući i bliske ljude iz prošlosti sa kojima ste izgubili kontakt.. Ne odlažite ništa, iskoristite trigon Merkura i Sunca i pobrinite se za to što pre.

Devica

Mesec u vašem znaku osvetljava vaše samopouzdanje i samopoštovanje, a trigon sa Venerom, Junonom i Plutonom naglašava vaše različite i kreativne talente. Tokom vikenda,
Merkur i Sunce, pozivaju vas da usmerite pažnju na novac i finansije i iskoristite mogućnosti koje vam se nude.