HOROSKOP ZA VIKEND OD 18. DO 21. FEBRARA 2022: Vagi očekuju blagoslovi, Strelca lepi trenuci sa srodnom dušom!

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa horoskop za vikend od 18. do 21. februara 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 18. do 21. februara 2022. godine!

Ovan

Veze su za vas ovog vikenda u centru pažnje dok vas Mesec u Devici koji u petak prolazi kroz vašu šestu kuću poziva da pogledate koliko dobro brinete o sebi i koliko volite sebe. Mesec u Vagi osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva i posvećenosti, a kvadrat sa Marsom, može izazvati nesporazume i svađe u nedelju ujutru.

Bik

Mesec u Devici daje detalje i specifičnosti vašem kreativnom izrazu i projektima, a opozicija Neptunu u petak vas podstiču da se fokusirate na detalje. Subota i nedelja, Mesec u Vagi osvetljava brigu o sebi, zdravlje i blagostanje; trigon do Merkura u subotu ujutro jača vašu samosvest i uvid. Kvadrat sa vašom vladajućom planetom Venerom u nedelju ujutro može da vas natera da čeznete za samoćom. Vreme provedeno u prirodi je posebno opuštajuće.

Blizanci

Mesec u Devici skreće pažnju na detalje u vašu četvrtu kuću doma i porodice u petak, a opozicija sa Neptunom dodaje kreativnost. Subota i nedelja, Mesec u Vagi osvetljava romantiku i strast, a trigon sa Merkurom dodaje entuzijazam i bezbroj iskrenih ideja. Romantika takođe može pokucati na vaša vrata u subotu.

Rak

Usmerenost ka detaljima je u centru pažnje dok Mesec u Devici osvetljava vašu treću kuću komunikacije u petak. Trigon do Plutona pomaže vam da dođete do ostavrenje dugogodišnje sželje. U Subotu i nedelju Mesec u Vagi donosi ljubav i pažnju u odnosima dok prolazi kroz vašu četvrtu kuću. Sklonost dramatičnom može se otkriti u nedelju ujutru dok se Mesec nalazi u kvadratu između Marsa i Venere.

Lav

Mesec u Devici vas podstiče da obratite pažnju na detalje i organizaciju dok prolazi kroz vašu drugu kuću novca, čineći petak idealnim danom da se vaše finansije poboljšaju. Subota i nedelja donose Mesec u Vagi koji osvetljava komunikaciju, vezu i zajednicu u vašoj trećoj kući. Trigon sa Merkurom čini vas zabavnim i opuštenim. Imate priliku da završite započeto i da odgovorite na mejlove i poruke koji stoje na čekanju.

Devica

Posvećujete posebnu pažnju detaljima i imate sklonost ka organizaciji dok Mesec u Devici prolazi kroz vašu prvu kuću u petak. Vaše samopouzdanje dobija podsticaj. U subotu i nedelju Mesec u Vagi osvetljava vašu drugu kuću novca, a Merkuru u Vodoliji pomaže vam da kanališete najsavremenije ideje i finansijske mogućnosti.