Mesečni horoskop za mart 2022. godine!

Ovan

Verujte svojim osećanjima i svom partneru, uronite u svet strasti. U prvoj polovini meseca češće ćete privlačiti suprotni pol. Samci bi trebalo da iskoriste ovo. U martu će biti mnogo uspešnih i zanimljivih poznanstava koja će prerasti u nešto više. Morate ostati takvi kakvi jeste, bez maske i pretvaranja, tada će svaka veza dobiti pozitivan ishod. Ako ste u vezi, moraćete da proneđete balans između privatnog i poslovnog. Moći ćete da postignete harmoniju u odnosima sa supružnikom. Neki uobičajeni problemi će vas ujediniti. Budite spremni za neočekivane vesti od dalekih rođaka. Krajem marta isplanirajte odmor i pozovite sve do kojih vam je stalo.

Bik

U ljubavi ste spremni na mnogo. Moguće su krupne odluke poput venčanja ili zajedničkog života. Mart je odlično vreme za preseljenje u novi dom. Bračni parovi treba da se pripreme za kućne poslove. Pred vama je težak posao u ulozi roditelja, uređenje doma i renoviranja. Pokušajte da pristupite pitanjima svesno. Razgovarajte o svakoj sitnici sa svojim supružnikom. Neprijatna svađa može nastati između 20. i 31. marta. U ovom trenutku, bolje je birati reči i smanjiti rizik da sukob ugrozi vezu.

Blizanci

U prvoj polovini marta bićete uronjeni u romantiku. Brzo ćete preći granice. Morate se čuvati dominacije sa vaše strane, inače ćete vrlo brzo stvoriti konflikt sa partnerom. Što se tiče dugoročnih veza, tu su moguća iznenađenja. Moguće je da će se neko drugi mešati u vašu vezu. Jedino što može da razbije idilu je ljubomora. Nemojte davati razlog, i ne vršite pritisak na svog partnera sami. Ne počinjite sukobe, izaberite drugu taktiku i tada ćete se oboje osećati bolje. Krajem marta očekuju vas uzbudljiva putovanja sa prijateljima.

Rak

Rakovi neće imati ozbiljne brige. Porodični Rakovi će konačno moći da počnu zajednički život ili da se presele. Konsultujte se u svemu sa drugom polovinom da biste izbegli svađe. U martu ćete morati češće da posećujete porodicu, nekom od vaših bližnjih zaista je potrebna vaša pomoć. Neke stvari će morati da se stave pod ličnu kontrolu kada je reč o roditeljstvu. Za usamljene Rakove sudbina sprema poseban sastanak. Imate sve šanse da pronađete svoju ljubav. Veza, koja će početi u martu, osuđena je na uspeh. Ljubav se možda neće desiti na prvi pogled, ali ćete brzo shvatiti šta treba da preduzmete.