S nekom osobom jednostavno “kliknemo”. Na istoj smo talasnoj dužini, prija nam njeno društvo, slažemo se u svemu. Ima i primera gde se partneri često svađaju, razilaze u mišljenjima, ali opet, s druge strane, neobjašnjivo spajaju. Vezuje ih neka čudna strast…

Evo šta kažu astrolozi, koji horoskopski znakovi se najbolje slažu u ljubavi:

Ribe i Vaga

Vage su pravi idealisti, a Ribe sanjari. Zajedno, ovaj par živi u svetu mašte. I ništa ih u tome ne može sprečiti. Takvi partneri idelalni su jedno a drugo, nežni su, pažljivi, tačno znaju šta drugoj strani treba.

Devica i Strelac

Devica je stroga, a Strelac često nepromišljen. Ona ga čuva od njegove brzopletosti, sputava nejgove ludorije, dok Strelac ima oć da oslobodi stegnutu Devicu. U takvim odnosima partneri se stalno privlače i odbijaju, što održava njihovu strast.

Bik i Lav

Njihov odnos odlikuje erupcija emocija i velika, nesputana strast, koju ne može svako da savlada. Zato se tako dobro i slažu. Stalno traže nove načine da oplemene svoju vezu. Uprkos svemu, oni su veoma odani i nikada ne varaju partnera.

Škorpija i Ovan

Oba znaka su pod okriljem ratobornog Marsa, pa se odlikuju jakim temperamentom i izraženom ličnošću. Toliko su strastveni da ponekad u tome idu do krajnjih granica. Zato se tako dobro uklapaju pa je bračna zajednica između Škorpije i Ovna jednom zauvek.

Vodolija i Jarac

Vodolija je uvek protiv pravila i granica, a Jarac je upravo suprotno – voli pravila, poštuje tuđe lične granice i očekuje da drugi to isto čine. U javnosti, Jarac je veoma uzdržan, ali se pod uticajem Vodolije oslobađa i otvara. Između ovih znakova neminovno nastaje posebna „hemija“ i strast se razbuktava.

Rak i Blizanci

Ovim znakovima teško je da obuzdaju svoje emocije, pa je i njihov odnos nepredvidiv. Oni stalno drže jedno drugo u stanju blage napetosti, ali to i jednom i drugom partneru odgovara. Oni imaju neki neobjašnjiv skladni odnos i nikada neće poželeti da prevare partnera.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Sensa