Brojevi prožimaju ceo naš život, od datuma rođenja, broja stana ili kuće u kojoj živimo, matičnog broja, broja telefona... Prisutni su u svakom segmentu našeg života, a numerolozi veruju da brojevi mogu uticati i na sudbinu svakog čoveka. Proporcije ljudskog tela, harmonične kombinacije zvukova u muzici, svaka harmonija i lepota u prirodi, iznenađujuće su opisani jednostavnim numeričkim odnosima .

Prema numerolozima, na osnovu brojeva se može utvrditi i kompatibilnost ljubavnih parova. Da biste saznali koliko se slažete sa svojom simpatijom ili partnerom, potrebni su vam vaš i njegov/njen datum rođenja.

Potrebno je da sve brojeve iz datuma rođenja saberete i svedete na jednocifren broj, od 1 do 9. Ako dobijete dvocifren broj na kraju, onda ta dva broja saberite dok ne dobijete jednu cifru. Na primer, datum rođenja je 24.11.1968. Izračunavanje - 2 + 4 + 1 + 1 + 1 + 9 + 6 + 8 = 32 (broj je veći od 9, nastavljamo), 3 + 2 = 5. Na isti način izračunajte i broj voljene osobe.

Sada odredite kojem tipu vaš lični broj pripada:

Prvi tip su brojevi koji su deljivi sa 3 (3, 6, 9).
Drugi tip su brojevi koji su istovremeno deljivi sa 2 i 4 (4 i 8).
Treći tip su ostali brojevi (1, 5, 7).

Kada lični brojevi partnera pripadaju istom tipu, onda ih odlikuje savršena kopatibilnost. Ovo su parovi kojima je veza harmonična, zansovana na poštovanju, poverenju, međusobnoj komunikaciji i potpunoj ljubavi. Imaju velike šanse da uspeju u budućnosti, a povezuje ih moćna privlačnost i privrženost. Jendo drugo motivišu, rastu i napreduju.

Ukoliko vaš i broj partnera pripadaju susednim tipovima (na primer prvi i drugi ili drugi i treći), ovo su parovi kojis e obro slažu, ali moraju stalno raditi na svom odosu i usavršavanju. Njihova ljubav je na početku puna strasti i emocija, ali ako se ne posvete vezi, odnos lako može propasti. Mogu biti izuzetno povezani i puni ljubavi, ali moraju najviše raditi na komunikaciji i ne smeju potiskivati emocije, niti gurati probleme pod tepih.

Loša kompatibilnost su brojevi koji pripadaju udaljenim tipovima, odnosno prvom i trećem tipu. Na primer, ako ste vi prvi tip, a partner treći. Ovi odnosi mogu biti puni konflikta, neiskreni, skloni obmanama i iluziji. Da bi veza uspela moraju se jako truditi, a oa partnera moraju da rade na sebi i prihvate na neke promene. Veliko ćrtvovanje se ulaže u ovaj odnos, ali ako ljubav postoji, vredeće.

Izvor: Sensa