Komunikacija u ljubavnim odnosima ima veliki značaj i može odrediti tok kojim će se dalje veza odvijati. Stručnjaci za ljubav ističu da postoje rečenice koje mogu učiniti da se neko lakše ili još više zaljubi u vas.

To nisu reči "Volim te" ili "želim te", već rečenice koje imaju značajno dublje značenje i vezuju srca na jednom unutrašnjem i emotivnom nivou. Važno je da budu iskrene i od srca, a reč je o frazama koje često zaboravljamo da kažemo, a drugoj osobi mogu biti važne i pokazaće koliko vam je stalo do njih.

Sledeće reči kod partnera će stvoriti pozitivne emocije i učiniti da se još viđe veže za vas:

- "Ja te poštujem!"
- "Ponosna sam na tebe!"
- "Verujem ti."

Ovo su magične fraze. Možda on to već zna, ali kada kažete čoveku da mu verujete, poštujete i da ste ponosni na njega, da ga prihvatate takvog kakav jeste - njegovo srce počinje da se otvara. Na ovaj način pokazujete da imate poverenje, ali i da podstičete partnera da bude bolji, jačate njegovo samopouzdanje, dajete vetar u leđa, a takva podrška je svakome potrebna.

Kada vas ljudi gledaju u jakom svetlu, želite da zablistate. Ne želite da ih razočarate. Zbog toga su ove jednostavne reči sjajne i neverovatne - primenite ih i gledajte kako se ljubav razvija!

Izvor: Sensa