Snežni pun Mesec u Lavu 16. februara podiže naš pogled ka noćnom nebu i donosi nam energiju magnetizma - vreme je da se istaknemo na više polja! Uživajte u kreativnosti, otpuštanju prošlosti i oživite lepotu sadašnjeg trenutka.

U isto vreme planeta ljubavi Venera i Mars spajaju se u Jarcu, što može dovesti do ostvarenja dugoročnih ciljeva i savršenog sklada muške i ženske energije. Pun Mesec nas poziva da rizikujemo i hrabro istupimo iz zone komfora, on nam daje hrabrost i osećaj vođstva. Iskoristite energiju punog meseca u Lavu da izvršite samorefleksiju i ubrzate lični rast. Napravite spisak stvari u svom životu na kojima biste mogli da se popnete na viši nivo odgovornosti.

Romantika potpada pod strastveni Lavov domen: taj divni trenutak kada iskra privlačnosti postane upaljeni plamen želje. Držite svoje srce i um otvorenim i osvestite ko je prava osoba za vas. Nemojte upadati u zamke iluzije i laskanja. Moguće je da neka osoba iz okruženja ima iskrene emocije prema vama, a da vi to ne primećujete.

Astrolozi ističu da će 5 horoskopskih znakova imati veliku sreću za vreme punog Meseca u Lavu 16. februara - saznajte u galeriji ispod da li ste vi na spisku!

Sensa / Canva PUN MESEC U LAVU DONOSI VELIKU SREĆU ZA 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Sensa