Postoje parovi koji su predodređeni da budu jedno sa drugim. Oni će zajedno proći kroz svaki sukob i uvek će podržavati jedno drugo u lošim vremenima. Biće savršeno društvo jedno drugom i zato imaju velike šanse da dugo ostanu zajedno.

Evo znakova zodijaka koji su idealno kompatibilni jedni sa drugima:

Ovan i Ribe

Ovnovi su dinamični, čvrsti i motivisani. Ribe su osetljive, kompleksne i intuitivne. Kada se udruže, jedni drugima daju ono što im je najpotrebnije. Ribama je potreban neko stabilan na koga mogu da se oslone. Ovnu je potreban neko ko bi ga podsećao na jednostavne stvari. Sjajno se dopunjuju, a kada su zajedno, njihova hemija je neosporna. Ovan će podsećati Ribe na njihove obaveze, dok će Ribe omogućiti Ovnovima da uživaju, a ne samo da se zanose svakodnevnim poslovima.

Lav i Vaga

Lav je društven, bistar i voli pažnju. Vage su graciozne, druželjubive i otvorene. Kada se ova dva para spoje, čine savršen par. Oni vode beskrajne razgovore. Lav voli učtivu i prijatnu Vagu, a Vaga je prožeta Lavovom blistavom harizmom. Oni su dobri zajedno.

Devica i Vodolija

Devica je pažljiva i vredna. Vodolija je progresivna i originalna. Ova dva znaka inspirišu jedan drugog da razmišljaju drugačije. Kada su zajedno, gledaće dokumentarne filmove, slušaće podkaste i pričati o svim temama koje ih zanimaju. Ovo dvoje tačno znaju kako da komuniciraju jedno sa drugim. Oni se dobro slažu jedni sa drugima, tako da imaju sve šanse da dugo ostanu zajedno.

Blizanci i Strelac

Blizanci i Strelac vole slobodu i avanturu. Nikada neće dosaditi jedno drugom. Oni će stalno pokretati avanture i zaokupljati svoje misli. Kada se sretnu, njihova veza se pretvara u jedno veliko putovanje da iskuse i saznaju više o životu. Kompatibilnost između ova dva znaka je toliko jaka da se nikada neće slomiti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Sensa