Htela to da prizna ili ne, svaka žena ima neki tip muškarca koji joj deluje privlačniji od drugih i često je to onaj kojeg nesvesno traži i pronalazi. Upravo ovaj izbor može mnogo toga da kaže o toj osobi, o njenim skrivenim željama, nesigurnostima, možda čak i strahovima i traumama. Možda čak i više nego što bi želela da zna.

Evo 4 tipa "pogrešnih" muškarca:

1. Narcis

On je uvek u centru pažnje, uvek govori glasnije od bilo koga i pokušava da šarmira svoju "žrtvu". Jednom kada ga osvojite, narcis će odmah pokazati svoju mračnu stranu – moraćete stalno da ga hvalite i slušate njegove kritike o svemu.

Zašto ga birate? Verovatno zato što ste i sami narcis. Da, zvuči strašno, ali je istina. Narcisi obično privlače jedni druge. Kada počnete da izlazite, vaša veza će se odmah pretvoriti u stalno rivalstvo: ko je od vas bolji, ko je lepši i ko će dobiti više pažnje. Mada, ne morate biti narcis da biste pali u njegove kandže, oni su veoma vešti manipulatori koji se lažno predstavljaju.

2. Emocionalno nedostupan momak

On nije spreman za ozbiljnu vezu, ne voli da pokazuje svoja osećanja i definitivno ne razmišlja o zajedničkoj budućnosti. Ne možete dobiti njegovo srce jer vas on stalno drži po strani.

Zašto ga birate? Zato što mislite da ne zaslužujete bolje. Žene koje stalno pokušavaju da pridobiju takvog muškarca jednostavno nemaju dovoljno samopouzdanja da kažu sledeće: „Zaslužujem da izlazim sa muškarcem koji će me poštovati i voleti.

3. Muškarac kojeg želite da popravite

On trenutno nije dovoljno dobar za vas, ali kada ga popravite biće savršen muškarac.

Zašto ga birate? Osećate stalnu potrebu da nešto popravite. Želite da nekome budete spasilac, a takođe i da dokažete da ste dobra osoba. Verovatno ste imali veze u prošlosti zbog kojih ste se osećali neprijatno, a sada pokušavate da se iskupite za prošle grehe.

4. Zauzet

On već ima devojku, ili još gore, ženu. Nećete moći da ga zadržite jer je već zauzet.

Zašto ga birate? Zato što ne poštujete sebe. Ako imate smelosti da uđete u vezu sa tuđim partnerom, onda time pokazujete da ne poštujete druge žene. Verovatno se potajno nadate da će ostaviti devojku ili ženu i verujete da ne zaslužujete da izlazite sa muškarcem koji će biti samo vaš.

Izvor: Sensa