Snažne iuspešne žene su vrlo aktivne, i kao da imaju vatru u sebi. One dominiraju u svakoj prostoriji u koju uđu, osvajajući gomilu svakom rečju koju izgovore. Snažne žene su vrhunski multitaskeri, koji paze da se njihova lista obaveza svakog dana popunjava.

Uprkos nezamislivim problemima sa kojima se suočavaju, ove žene ne preispituju sopstvene sposobnosti da reše svaki problem. Jake i uspešne žene su kao stene, postojane i čvrste. Uz takve karakteristike, dovoljno je da ovladaju ovim trikovima i moći da osvoje svakog muškarca kog požele.

7 načina da dobijete muškarca kog poželite:

1. Otupustite želju za kontrolom.

Imate svu moć ovog sveta u ostvarivanju vaših ličnih i karijernih ciljeva. Iako vam to može dati osećaj kontrole, vaš muškarac neće uživati misleći da mora činiti sve kako ste zamislili. On ima svoja osećanja, mišljenja, ciljeve i život izvan vas, i potrebna mu je sloboda da se izrazi. Nemate pravo da izdajete naređenja. Ima glas i želeće da ga čuju. Morate prihvatiti njegove perspektive, čak i kada se razlikuju od vaše. Veza se bazira na poštovanju vašeg partnera onakvog kakav jeste. I zapamtite zašto ste uopšte počeli da izlazite s njim. Nema neposrednih odgovora kada je ljubav u pitanju. Nepoznato je ono što vas oboje intrigira. Zato, odložite svoj planer i neka bude malo misterije i uzbuđenja. Uzbuđenje je deo avanture.

2. Dozvolite muškarcu da vodi u početnim fazama.

Trebalo bi da budete pažljivi da ga ne omalovažite na početku veze, jer tada treba da je najviše zagrejan za vas. Tako će vas više ceniti kao svog partnera. To mu daje priliku da razvije emocionalnu posvećenost da bude tu za vas. Kao i u vašoj karijeri, uspeh se ne događa preko noći. Dakle, kao i sve stvari koje treba da rastu da bi došle do ploda, pustite ga da "peca" danima ili čak sedmicama, dok vas polako ne pridobije.

3. Prestanite da pokušavate da rešite njegove probleme.

Odlično rešavate probleme na poslu, kod kuće, sa porodicom i prijateljima. U stvari, svi dolaze vama da spasu dan. Međutim, osim ako vas direktno ne pita za savet, moraćete naučiti da slušate. U stvari, slušanje će biti jedno od vaših najvrednijih sredstava u odnosima. Možda mu prijaju njegove mane i ne želi da se promeni. Istina je da ćete morati da ga pustite, jer niste popravljač već ljubavnik. Niko nije savršen! U stvari, ono što ga čini jedinstvenim je upravo to ko je on kao celina i pojedinac. Ne možete promeniti određene aspekte njegovog karaktera, o tome on odlučuje. Izabrao je vas, pa ćete morati da ga prihvatite takvog kakav je i biće vam zauvek zahvalan.

4. Potpuno prihvatite da mu niste šef.

Vaš novi partner želi da uči o vama, razume vas i bude vaš saigrač. Na istom ste nivou i morate raditi zajedno kako biste obavili posao, bilo da se radi o kupovini namirnica, kuvanju večere ili planiranju odmora za vikend. Vaš odnos mora da uključi oba vaša gledišta! Važno je pitati jedno drugo za pomoć i podršku pri ispunjavanju svakodnevnih zadataka. U odnosima nema dominacije. Sve je u pronalaženju ravnoteže između vas dvoje bez da stanete jedan drugom na prste, osim ako, naravno, ne plešete celu noć.

5. Neka vaš finansijski status bude privatan.

Čak i ako ste osoba koja jedina finansira u vašoj vezi, učinite da se partner oseća prijatno. Vaše divljenje i posvećenost jedno drugom nisu odraz vaših prihoda. Ljubav nema cenu. Zato ne pokušavajte da ga kupite zasipajući ga poklonima. Ovo će da ga odgurne od vas, jer možda neće moći da vrati gest. Ne radi se o tome čija kasica prasica ima veću težinu. Ljubav nije takmičenje. To je stalni proces saosećanja i povezivanja dvoje ljudi koji se međusobno stalno povezuju. Izgradnja temelja vašeg odnosa je poput izgradnje carstva. Korak po korak.

6. Proslavite njegova dostignuća, velika i mala.

Bez obzira da li je pobedio u košarkaškoj utakmici ili dobio bonus na poslu, svako postignuće zaslužuje da ga priznate. Njegova postignuća su jednako važna kao i vaša, bez obzira koliko mala ili velika bila. Važno je da se međusobno ohrabrujete i podržavate kako biste stvorili dublju vezu, povećali intimnost i postigli više ispunjenja unutar odnosa. Život se sastoji od slavljenja malih stvari, jer one stvaraju široku sliku.

7. Komunicirajte njegovim tempom.

Ako šaljete dugačke poruke, a on odgovori samo u nekoliko reči, potrebno je da smanjite dužinu poruka. U početnim fazama, pustite čoveka da vodi svoj stil komunikacije kako bi se uskladio i izgradio odnos sa njim. Za muškarca može biti previše teško da prebrzo doživi mnogo emocija kada vas prvi put upozna. Ne mora da zna za vaše nove cipele ili šta ste jeli za doručak. Od presudne je važnosti da se povežete postavljajući jedno po jedno pitanje. Neka vaše poruke prirodno i organski teku sa njegovim. I da, muškarci sporije reaguju na poruke. Ne osećaju potrebu da razgovaraju svaki sat u toku dana. Prekomerno slanje tekstualnih poruka može ostaviti prostora za pogrešnu komunikaciju.

Izvor: Sensa