Pun Mesec u Lavu 16. februara 2022. godine donosi nam važnu misiju, a to je da otkrijemo gde je naša najviša sudbina, kako da se izborimo za ono što želimo! Otkrivamo da naša sreća nije nedostižna, nije daleko od nas - ona je zapravo u nama!

Energija punog Meseca vodi nas do najvažnijeg cilja koji je povezan sa karijerom. Dobro organizujemo vreme, skloni smo putovanjima, promenama - radimo sve kako bismo postigli sklad uma, tela i duha. Uklonite komplikacije, otpustite ovu ideju da morate naporno da radite da biste pronašli svoju svrhu – reprogramirajte ova uverenja tako da možete prepoznati da se vaša svrha nalazi iznutra, a ne spolja.

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali neke opsesivne misli, sada je trenutak da sednete, osamite se i bolje razumete sebe. Sedite sa svim mislima koje se pojave i posmatrajte kako pun Mesec radi sve da vam pomogne da ponovo kreirate i oblikujete nove ideje. Jedan od darova koji nam nudi ovaj Pun Mesec je i energija lakoće. Podseća nas da omekšamo svoje biće i da se usredsredimo na stvaranje radosti. Biti u stanju radosti je jedan od najbržih načina da se povežemo sa putevima naše sudbine.

Put radosti i put svrhe se vrlo često prepliću. Prateći jedno, na kraju nalazimo put do drugog. Ako se osećate teško zbog nečega u svom životu ili ste frustrirani događajima koji se trenutno odvijaju oko vas, dozvolite vibracijama punog Meseca da donesu malo lakoće u vaše biće i situaciju. Podsetite sebe da je sve privremeno i prolazno, a onda posmatrajte život iz neke svetlije perspektive.

U ovim danima smeh je moćan lek, pa ga tražite na svakom mestu i u svakom trenutku. Družite se sa prijateljima, pogledajte smešni film, pročitajte smešnu knjigu, dozvolite da smeh teče kroz vaše biće. Venera i Mars su takođe zajedno pod ovim punim Mesecom, šaljući napunjene zrake strastvene, kreativne i balansirajuće energije na naš put.

Ovo je trenutak da otvorimo svoje srce, da pojačamo osećanja strasti, da preispitamo svoju vezu sa muškim i ženskim energijama i da nam pomognemo da se povežemo sa svim svojim talentima i moćima. Venera i Mars su takođe veoma kreativna sila koju možemo koristiti ne samo za kreativne projekte i inspiraciju, već i za rad na manifestacijama. Radeći sa ovim energijama, možemo povećati šansu da privučemo ono što želimo.

Pun Mesec oslobađa, ali sa Venerom i Marsom zajedno na nebu, takođe možemo da privlačimo energiju, posebno energiju koja nam omogućava da se osećamo osnaženo, seksualno, strastveno, kreativno i u povezano sa sobom. Ova energija je posebno povoljna ako želite da manifestujete susret sa srodnom dušom ili poboljšanje romantične veze. Ako želite da se dublje povežete sa svojim telom, svojom seksualnošću ili osećanjem strasti prema partneru ili prema životu uopšte, ovaj pun Mesec će biti na vašoj strani.

Koristite vatrenu energiju Meseca u Lavu da biste prihvatili i posedovali sve ono što jeste. Osećajte se lepo i samopouzdano u svojoj koži, donosite osnažujuće odluke. Ples i pokret mogu pomoći da pojačate pozitivne vibracije u sebi, kao i izgovaranje afirmacija za više ljubavi prema sebi. Ako pogledate iznutra, odgovori će se sami otkriti.

Izvor: Sensa