Februar 2022. godine donosi jednu intezivnu energiju kojoj ćemo se lako prepustiti, ali nekoe promene koje slede neće prijati. Neki horoskopski znaci moraće da se suoče sa preprekama i teškim situacijama. Prema astrolozima najrizičniji dani su 8, 12, 16, 23. i 25. februar. Kada naiđe oluja, važno je da ostanete smireni i kontrolišete emocije. Najvažnije je da se ne uznemiravate zbog stvari koje ne možete promeniti, već idite u skladu sa promenama i pokušajte da pronađete svetlu stranu priče.

Ovan

Februar će doneti velike izazove i nove lekcije. Osećaćete potrebu da se izrazite, ali ćete to učiniti na veoma nepovoljan način. Pazite na komunikaciju jer neke reči koje niste želeli da kažete,, a rekli ste, mogu biti grube i povrediti voljenu osobu. Pokušajte da pronađete kompromis. Sredinom februara organizujte sebi odmor. Samo treba da napunite baterije i verujete da vas u budućnosti čeka nešto dobro.

Škorpija

Očekuje vas zaista buran februar, ali ne zaboravite da posle oluje uvek izlazi Sunce. Kada dođe proleće, sve će biti bolje u vašem životu, ali prvo ćete morati da prođete kroz sva iskušenja i prepreke koje vam sprema poslednji mesec zime. Morate da se nosite sa posledicama pogrešnih odluka koje ste doneli početkom godine. Treba izbegavati nepromišljene reči i uvek praviti kompromise u komunikaciji sa ljudima kako se ne bi raspravljali sa rođacima ili kolegama.

Jarac

Tokom čitavog meseca imaćete želju da se osamite i povučete, ali upravo sada je važno skupiti snagu i odupreti se porivu da sve četiri nedelje provedete u osami. Ovo posebno važi za one Jarčeve koji su u vezi. Budite strpljivi i uložite više truda da postignete ono što želite. Možda će vam trebati podrška i motivacija. U takvim trenucima slobodno se obratite prijateljima, oni će vam pomoći da prebrodite sve.

Izvor: Sensa