Mesečni horoskop za februar 2022. godine!

Ovan

Ovaj vremenski period se teško može nazvati stabilnim. Ovnu neće biti lako da izbegne sukobe. Pokušajte više da razgovarate, u suprotnom rizikujete da izgubite poverenje i simpatije voljene osobe. Na radnom mestu će vas zatrpati lavina zadataka. Bez promena na polju finansija. Moguće je da čak želite da odustanete, ali ne bi trebalo da donosite ishitrene i emotivne odluke. Izbegnite iskušenje da poboljšate svoje finansije pozajmljivanjem novca. Slobodni Ovan će možda konačno sresti osobu koja će mu se dopasti, pa će biti pun energije i radosti.

Bik

Za predstavnike ovog znaka dolazi veoma dobro vreme, puno promena, lepih događaja i šansi za pobedu. Slobodno preuzmite bilo koji posao koji je odavno odložen. Upravo sada, februar vam daje priliku da osvojite srce voljene osobe i napredujete u karijeri. Naravno, ovako užurbani život može da vam iscrpi snagu, pa je potrebno da imate kratak odmor do kraja febrara. Posebno sreće imaće Bikovi, koji su zaposleni u oblasti prava. Novac će ići u vaše ruke malim, ali stalnim tokom, pa ako već duže vreme planirate renoviranje porodičnog gnezda ili veliku kupovinu, sada je prilika.

Blizanci

Blizanci ulaze u period kada ih očekuju nova poznanstva i zadovoljstva. Ipak, Tigar savetuje da mudro otvori nove horizonte. Posebno morate biti oprezni u ophođenju sa suprotnim polom. Zvezde preporučuju Blizancima da se usredsrede na estetska zadovoljstva - idu na izložbe, koncerte, predstave i predstave kako bi razvili osećaj za lepo. Februar će biti odličan mesec za inovativne ideje. Ne bežite od pomoći - bolje je podeliti zadatke sa kolegom, ali sve učiniti na vreme i efikasno. U porodičnom životu se očekuje mir i harmonija, ali samo ako možete da kombinujete karijeru i privatan život.

Rak

Rakovi opet imaju sreće! Kao i u januaru, oni će imati malo ili nimalo napora da postignu svoje ciljeve u poslednjem zimskom mesecu. Već je svima jasno koga je Tigar izabrao za svog favorita narednih meseci! Vreme je pogodno za uspostavljanje kontakata sa drugima, a među novim poznanicima lako možete steći prijatelja. Mesec će biti posebno uspešan za Rakove uključene u intelektualnu sferu. Najverovatnije ćete moći da preuzmete novu poziciju ili da dokažete potrebu za povećanjem plate. Usamljene Rakove očekuje kratkotrajna romansa, a oni koji su zauzeti moraće da naprave balans između posla i ljubavi.