Jutarnja rutina je izuzetno važna, jer onako kako započnemo dan, u velikoj meri zavisi i kako će se taj dan odvijati. Astrolozi otkrivaju koje jutarnje aktivnosti donose sreću rođenima u znaku Bika, Device i Jarca:

Bik

Pošto ste praktično zemljani znak, žurba vam definitivno nije po volji. Stoga, ako započnete dan u miru, to će vas dovesti u dobru poziciju. Ako prethodne noći počnete da se pripremate za jutro, smanjićete šanse da se probudite pod stresom ili na vreme. Možete pripremiti odeću koju ćete obući ujutru, hranu koju ćete spremati, aparat za kafu ili skuvati čaj... Sve to će vam omogućiti da mirnije uživate u jutru. Odvojite dovoljno vremena da se potpuno probudite i uživate u laganom doručku pre nego što se upustite u svoje dnevne obaveze. Održavanje ravnoteže između posla i privatnog života ključno je za vaš znak. Tako ćete tokom dana moći da postignete mnogo više.

Devica

Prizemni znak Device jedan je od najprirodnije organizovanih znakova orijentisanih ka rutini, tako da su velike šanse da već imate svoju solidnu jutarnju rutinu. Ali svima nam je potrebno resetovanje s vremena na vreme, pa razmislite o tome i uverite se da i dalje dajete prioritet svim osnovama koje čine da vaš dan funkcioniše dobro. Verovatno već znate da nameštanje kreveta, pranje zuba i toplo tuširanje čim se probudite pomažu da se probudi čist i oštar um. Neka vaša jutarnja rutina bude jednostavna i fokusirana na brigu o sebi kako biste mogli da provedete više vremena razmišljajući o uzbudljivijim delovima dana. Ako pokušate da spakujete previše nepotrebnih zadataka u svoju jutarnju rutinu, vaš um se može osećati preopterećeno, što će neprijatno uticati na dan u koji uđete.

Jarac

Jarčevi su jedan od najmarljivijih i najvrednijih znakova zodijaka, pa će vas početak dana sa jasnim namerama i fokusom dovesti do niza ciljeva. Ključna stvar koja vam može pomoći je planiranje zadataka – napravite listu onoga što želite da postignete i otkrićete da možete biti još produktivniji dok trošite manje energije na to. Započnite svako jutro tako što ćete zapisati sve zadatke koje želite da uradite na listu papira, odredite im prioritet i odredite vremenski okvir. Kada ovako započnete dan, osećaćete se snažno i poletno i imati jasnu predstavu o tome na šta treba da se fokusirate.

Izvor: Sensa