Saveti Univerzuma za svaki horoskopski znak - evo šta treba da uradite da biste u 2022. godini bili srećniji!

Ovan

Život je niz prirodnih i spontanih promena. Ne morate pokušavati da se oduprete: to će samo povrediti i povećati broj teških trenutaka. Neka stvarnost ostane realnost. Neka se događaji dešavaju sami od sebe, posmatrajući ih spolja i donosite prave zaključke.

Bik

Ako ne možeš da letiš - trči, ako ne možeš da trčiš - hodaj, ako ne možeš da hodaš - puzi, ali šta god da se dešava oko tebe, treba da ideš napred.

Blizanci

Nećete moći da promenite okolnosti koje se javljaju na vašem životnom putu, ali je u vašoj moći da promenite svoj odnos prema njima i izgradite svoj život onako kako vam je potrebno. Shvatite da je svaki trenutak vašeg života jedinstven, i da nema boljeg mesta od onog u kome se sada nalazite.

Rak

Prestanite da se plašite da živite! Koliko god se trudili, teškoće se i dalje ne mogu izbeći. Sve što te ne ubije čini te jačim i mudrijim. Naučite da uživate u svakom danu, vreme je da se rešite sindroma odloženog života.

Lav

Teškoće ne treba shvatiti kao rečenicu. Danas možda nemate apsolutno ništa, ali sutra će sreća, ljubav, uspeh i novac provaliti u vaš život kao lavina. Vaš zadatak je da živite u harmoniji, sve ostalo će svakako ispasti na najbolji način.

Devica

Najdragocenija stvar koju imate je vreme. Nije bitno da li je vaša zarada, ili vaši neuspesi, ili izdaja sa kojom se povremeno suočavate. Život je prolazan, budite u stanju da primetite sve lepe stvari koje vas okružuju.