Koja je vaša najveća novogodišnja želja? Ako je vezana za ljubav, moguće je da će se već ostvariti u novogodišnjoj noći kada se kazaljke sklope i sat otkuca ponoć Period praznika je uvek pun radosti, lepe energije i romantičnih varnica. Neki horoskopski znakovi mogu upoznati svoju srodnu dušu baš u večeri između 31. decembra i 1. januara 2022. - saznajte kod koja 3 znaka Zodijaka će se rasplamsati romantične varnice:

Vodolija

Predstavnici ovog znaka uvek traže nešto novo i uzbudljivo. Ne zadovoljavaju se dosadnim i monotonim životom. Ali koliko god pobeda i avantura bilo, Vodolija najviše uživa u ljubavi. Pronalaženje srodne duše za ove ljude je neverovatno važno. A usred svečane zabave u novogodišnjoj noći, Vodolije će upoznati osobu koja će privući njihovu pažnju i koja može postati njihova srodna duša.

Škorpija

Škorpije nisu ljudi koji se zaljubljuju brzo i lako. Moglo bi se čak reći da imaju tendenciju da ostanu sami ako ne nađu savršenog partnera. Predstavnici ovog znaka više vole da ne gube vreme sa osobom koja im ne donosi radost i spokoj. Ali u novogodišnjoj noći mogu se neočekivano zaljubiti. Takva veza neće biti samo avantura, već se može pretvoriti u nešto čarobno.

Vaga

Ovo su izuzetno principijelne ličnosti. Sigurni su da prava ljubav dolazi u život čoveka samo jednom. Romantičnim Vagama za Novu godinu može se desiti nešto zaista divno. Najviše sreće imaće one kojie putuju, pa na odmoru mogu upoznati stranca koji će učiniti da se nežna Vaga ludo zaljubi. Možda će ovaj sastanak postati zaista sudbonosan.

Izvor: Sensa