Sunce 21. decembra ulazi u Jarca i očekuju nas razni zanimljivi preokreti pod dominantnom energijom ovog zemljanog znaka. Ovaj period će biti povoljniji nego što smo mislili, jer planeta Saturn ne otežava stvari. Očekujte lakšu, jednostavniju i blistaviju sezonu Jarca do 21. januara, posebno ako pripadate grupi zemljanih znakova.

Jarac je u astrologiji simbol statusa, ugleda i sigurnosti, a ima tendenciju da širi materijalizam i hedonizam, ova energija će sjajno ići u kombinaciji sa praznicima, a često uslovi za kupovine i putovanja budu pogodna u ovom dobu godine. Energija Jarca je takođe vrlo povoljna za fokusiranje, čišćenje uma i obavljanje posla. Učiniće da budete spremni za akciju i na poslu izađete iz svake situacije kao pobednici. Ovo je takođe odličan mesec da započnete važne razgovore, potpišete velike ugovore i preuzmete više poslovno orijentisan način razmišljanja. Manje ste emotivni i više logični.

Ove sezone Jarca, fokusirajte se na nešto (ili nekoga) što zaista želite. Napravite listu, napravite plan, a zatim preduzmite akciju. Moguća su velika ostvarenja! U galeriji ispod pročitajte kojih 5 horoskopskih znakova prati najveća sreća od 21. decembra do 21. januara 2022. godine!

Sensa / Canva 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA PRATI VELIKA SREĆA DO 21. JANUARA 2022

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa