Mesečni horoskop za januar 2022. godine!

OVAN

Januar će za Ovna biti prilično bogat događajima u ljubavi. Mars će preuzeti vlast, i tako će ove osobe dobiti obilje nekontrolisane energije. Pošto će se vaša snaga volje povećati, ne bi trebalo da imate problema da ostvarite svoje novogodišnje odluke. Zahvaljujući ovoj planeti, vaša seksualna energija će biti mnogo jača. Količina ljubavi koju dajete drugima će odrediti količinu ljubavi koju ćete dobiti nazad. Umeće u korišćenju tehnologije igraće ogromnu ulogu u marketingu vašeg poslovanja. Retrogradni Merkur vas podstiče da pokušate da postignete onu visoku poziciju koju ste oduvek želeli. Sada je vreme da krenete ka većim dostignućima u karijeri. Dobro planiranje će vam pomoći da postignete sve što želite na poslu. Budite oprezni sa hranom koju jedete. Uključite lagane vežbe u svoju dnevnu rutinu kako biste ostali u formi.

BIK

Vaša prava ljubav uvek će biti uz vas kada ste srećni ili tužni. Nastavite da gradite ljubav koju imate sa svojom srodnom dušom. Nemojte zapostaviti trenutke nežnosti - obnovite seksualnu konekciju. Bikovi će početi da razmišljaju o svojoj finansijskoj situaciji i lakše će u njoj pronaći stabilnost, bilo da je reč o kupovini nekretnine, povećanjem radnog učinka, ili izdvajanjem novca za svaki slučaj. Možda će vam biti ponuđeno unapređenje tokom ovog perioda, ili ćete možda čak imati priliku da uradite bolji posao. Međutim, nemojte dozvoliti da vam uspesi podignu ego jer biste mogli da steknete neprijatelje od svojih prijatelja i kolega. Uran će u januaru blagotvorno uticati na vašu kreativnost. Pokušajte da razmislite o novom projektu, poboljšajte trenutni poredak vaše kompanije ili svoju dnevnu rutinu. Unesite više vode.

BLIZANCI

Vodite više računa kako se ophodite prema bliskim ljudima. Kada vam je neko poseban, onda je to veza koju vredi zadržati. Potrudite se malo više u ljubavi. Prestanite da trošite svoje finansije na stvari koje vam nisu potrebne. Na polju karijere horoskop predviđa nove angažmane ovog meseca. Upoznaćete nove ljude na poslu ovog meseca, koji će vas naučiti novim tehnikama. Uvek budite spremni da naučite nove stvari. Zatražite pojašnjenje tamo gde vam je teško da razumete. Sa jasnim fokusom i napornim radom, ostvarićete sve svoje ciljeve u ovom retrogradnom Merkuru 2022. Pronađite hobi koji će vam poboljšati raspoloženje.

RAK

Ponudite prijateljstvo, podršku, ljubav i partnerstvo kad god je to vašem supružniku potrebno. Dozvolite sunčevim zracima da donesu svetlost u vaš brak. Restriktivna priroda meseca sredinom januara dovodi do toga da morate da čekate. Možda vam nedostaje lucidnosti ili objektivnosti da se bavite problemom ili pitanjima koja se pojavljuju. Sa finansijske strane, vaša želja za nečim novim može biti skupa. Planirajte budžet, jer vas čeka otežana finansijska situacija. Pokušajte da skupite hrabrost i recite svoju ideju. Ovo je jedini način da se stekne poštovanje. Jupiter ispunjava vaše želje za evolucijom i promenom. S druge strane, moraćete da se nosite sa tvrdoćom ili sa zahtevima vaših nadređenih ili kolega. Trebalo bi da probate neke kreativne aktivnosti. Šta god da bude vaša kreacija, usamljenost i mašta će vam vratiti unutrašnju ravnotežu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.