Godišnji horoskop otkriva šta na polju ljubavi u 2022. očekuje Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribu!

STRELAC

Malo je verovatno da će lični život Strlečeva u 2022. godine ići iz uobičajenog načina. Većina pripadnika ovog znaka će biti zadovoljna kako se grade odnosi sa njihovim partnerom, prijateljima i porodicom. Početkom godine u vašoj blizini mogu se pojaviti nova lica. Кoju ulogu vi lično dodeljujete ovim ljudima, postaće jasno posle kratkog vremena. Ne može se isključiti da će se komunikacija sa nekima od njih nastaviti, i to u veoma bliskom formatu.

Žena Strelac u 2022

Ženama Strelčevima koje imaju porodicu desiće se nova prijateljstva. Oko vas će biti puno novih ljudi sa kojima ćete blisko sarađivati, a moguća je doza ljubomore kod partnera. Pokušajte da razgovarate iskreno i pokažite da nema razloga za brigu. Radite na zajendičkom poverenju. Upoznajte partnera sa svojim prijateljima kako biste smanjili razlog4e za sumnje. Više transparentnosti znači manje sukoba. Usamljene žene Strelčevi imaju priliku da nađu nekoga, pa će ih tako sudbina spojiti sa zanimljivom osobom u 2022. godini. Međutim, nemojte žuriti da u potpunosti pokažete odmah sve svoje mane i vrline - budite tajanstveni. Što više budete misteriozni, to će period upoznavanja biti zanimljiviji. Moguće je da će se bivši partner javiti, ali dobro razmislite da li je vredno vraćati se u ovaj odnos. Pokažite da ste srećni, slobodni i spremni da nastavite dalje.

Muškarac Strelac u 2022

Muškarci Strlečevi koji su u braku ne sme da se opuštaju preterano. Treba da osveži svoju vezu ili brak nekim romantičnim gestom za koji znaju da njihove partnerke vole. Potrudite se da vam odnosi ne postanu monotni, nego smislite neki kreativni način da ih popravite. Možda ćete zbog nedostatka strasti u vezi pomisliti na drugu osobu, ali nemojte previše rizikovati poverenje. Slobodni Strelčevi 2022. godine treba više da izlaze i da se kreću među ljudima. Vaš šarm je moćno oružje kojem nijedna žena ne može da odoli. Međutim, srodnu dušu upoznaćete nešto kasnije, i zato u međuvermenu uživajte u čarima slobode.

JARAC

Zauzeti Jarčevi će pamtiti 2022. godinu kao veoma nestablinu što se tične ljubavnog života. Zvezde će želeti da uzburkaju vašu opuštenu svakodnevnicu, ali ne uvek najbolje po vas. Zato pripadnici ovog znaka treba da budu na oprezu narednih meseci kako sitacija ne bi izmakla kontroli i izazvala ozbiljnu krizu.

Žena Jarac 2022

Žene Jarčevi koje su u braku ili u vezi treba da razmotre poverenje i odanost u odnosu. Trudite se da vodite računa o sebi i da prvenstveno vi budete zadovoljni sobom, a tada ćete i vašem partneru biti najviše privlačni. Promenite malo stil, boju kose, držanje... uradite sve ono što će vas usrećiti, a tada će i okolina primetiti promenu. I slobodne žene Jarčevi neka se posvete sebi i neka se potrude da budu zadovoljne svojim unutrašnjim stanjem ako žele da nađu romansu koja se viđa samo u filmovima. Umesto što sedite kod kuće i čekate da se princ pojavi na vratima, vi obucite neku glamuroznu haljinu i krećite se među ljudima. Niko neće ostati imun na vaše čari. Šanse za zanimljiv susret u 2022. godini za vas su maksimalne.

Muškarac Jarac 2022

Zauzeti Jarčevi upali su u monotoniju i treba da se trgnu. Obratite pažnju na vašu lepšu polovinu i pokušajte da vratite strast u vezu. Ako primetite da je ona često odsutna, aktvirajte se i ponovo je očarajte. Razmislite šta ona voli i iznenadite je. Naravno, ovo sve važi ako vi niste za raskid, ali ako jeste znajte da će proći tiho i mirno, bez nepotrebne drame. Slobodnim Jarčevima 2022. godina donosi dosta nepredvidivih situacija. Oni koji su u potrazi za srodnom dušom, taman kad pomisle da su je našli, dogodiće se prekid. Ne očajavajte, jer s druge strane primetićete poglede koleginice sa kojom niste nikada imali neki blizak odnos. Ona će početi otvoreno da pokazuje intersovanje za vas i uživaćete u flertu. Za vas će cela 2022. godina biti neizvesna, pa se trudite da se ne obazirete previše, nego je posmatrajte kao da ste učesnik nekog neobičnog takmičenja.