Prema istočnjačkom, odnosno kineskom horoskopu, 2022. godina biće u simbolu Vodenog Tigra, što ukazuje na razvoj i veliki uspeh, posebno kada je reč o ambicijama i profesionalnoj karijeri. Tigar je simbol, borbe, snage i pobede. On je pravi lovac koji se bori da preuzme svoje, ne plaši se promena, izazova i prepreka. Za njega ne postoje ograničenja, ali može stradati jendi zbog svoje velike želje i impulsivnosti.

U januaru imamo dve retrogradne planete, Veneru i Merkura. Uglavnom nas planete u retrogradnom hodu sputavaju, sprečavaju da napredujemo, ali one nas mogu motivisati i da dovedemo stvari u red. Mnogi znakovim će biti na testu, a neki će iz napetih situacija uspeti da izvuku važne lekcije i pouke koje će iskoristiti za lični razvoj.

Početak 2022. godine zaista obećava, jer 2. januara imamo mlad Mesec u Strelcu koji nam donosi snažnu energiju i usmerava nas da se posvetimo planiranju i vizualizaciji želja. Odlične mogućnosti za samoostvarenje donosi konjunkcija Venere sa Suncem 9. januara. Usudite se da pokažete svoje talente i time osvojite priznanje!

Posebnu sreću na početku 2022. godine imaće 6 horoskopskih znakova - pročitajte u galeriji ispod! Saznajte da li ste vi jedan od njih!

Sensa / Canva ZA 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA POČETAK 2022. GODINE DONEĆE SREĆU I OBILJE

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa