Svako od nas ima svoju mračnu stranu, koju pažljivo pokušavamo da sakrijemo, ali koja s vremena na vreme ipak ispliva na površinu. To može loše uticati na nas same, u vidu samodestrukcije, ali i na druge koje namerno ili nehotice možemo povrediti. Evo koje su mračne strane horoskopskih znakova i kako 2022. godine možemo potisnuti njihove impulse i biti bolji prema sebi i drugima.

Ovan

Pokreće vas jak takmičarski duh. Želite da uvek budete prvi, čak i ako to znači da morate da uradite pogrešnu stvar. S druge strane, ako neko pokuša da vas zaobiđe, vi to shvatate kao ličnu uvredu i počinjete da ga mrzite zbog toga. U 2022. godini pokušajte da naučite kako da radite u timu.

Bik

Predstavnici ovog znaka vole novac i smatraju se najmaterijalnijim ljudima među svim znakovima, a važe i za velike perfekcioniste. U pokušaju da izgledaju savršeno, žene Bikovi mogu da provedu dosta vremena ispred ogledala. Smatraju da je sasvim normalno da troše ogromne sume novca na odeću i kozmetičke proizvode. Savet je da se više fokusirate na uštedu novca

Blizanci

Vi posmatrate ljude očima kritičara. Često ne shvatate da vaši zajedljivi komentari mogu nekog da povrede. Reči se zaboravljaju, ali trag ipak ostaje. Ako želite da održite bliske odnose sa prijateljima i porodicom 2022. godine, budite suzdržaniji i tolerantniji. Ne morate baš sve da kritikujete.

Rak

Predstavnici ovog znaka često stvari vide negativno i pesimistično. Takođe su veoma osetljivi - čak i najmanji problem može ih izbaciti iz ravnoteže. Ako želite mirnu 2022. godinu, pokušajte da pogledate svet iz drugog ugla. Ako je potrebno, prijatelji će vam uvek pomoći.

Lav

Lavovi su generalno šarmantne i brižne ličnosti, ali svoju ljubav često usmeravaju na sebe. Potrebna im je pažnja i daće sve od sebe da se izdvoje. Lavovi veruju da se svet vrti oko njih. U 2022. morate se više okrenuti drugima i pomoći im. Ovo će vam dati mir i uvažavanje

Devica

Očekujete da drugi rade ono što želite. A ako se to ne desi, odmah se ljutite. Ako se tuđe mišljenje ne poklapa sa vašim, onda ga smatrate pogrešnim. Spolja pokazujete samopouzdanje koje se graniči sa arogancijom, iako iznutra niste toliko samouvereni.
Ako 2022. godine ne počnete da uzimate u obzir mišljenja drugih ljudi i ne prihvatite pomoć prijatelja, onda ćete ostati sami da rešavate svoje probleme.

Vaga

Vage imaju tendenciju da za sebe biraju pogrešne životne supružnike. A kada vide da veza ne funkcioniše, nedostaje im hrabrosti da odu. Pored toga, Vaga je dostojan konkurent Devici u borbi za status najveće lenštine zodijaka. Pokušajte da sebe stavite na prvo mesto i dovedete stvari u red u svom ličnom životu ove godine. Pronađite partnera koji vas ceni.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE