Dok će neki naporno i vredno raditi, drugi će uživati u ogromnom uspehu i zaraditi bogatstvo. Neki će pronaći ljubav svog života, a drugi će uspeti da napreduju na lestvici karijere. Planete obećavaju godinu punu transformacija za sve znakove zodijaka, a to znači da je pred svima nezaboravno životno iskustvo, i na profesionalnom i na ljubavnom planu! Svih 12 znakova zodijaka imaće najmanje jedan srećan mesec u novoj godini.

Koji mesec će biti najsrećniji za vaš horoskopski znak?

Osobe rođene u znaku Bika najbolje će se osećati tokom aprila i maja, Device će pamtiti avgust i septembar, dok će Jarčevi najviše uživati dokom decembra i januara. Blizanci će imati najviše uspeha i novih prilika na poslovnom planu tokom maja i juna, a predstavnike Vage u septembru, kada ih očekuju lepe vesti u profesinalnom i privatnom životu. Svi rođeni u znaku Vodolije lako će prevazići probleme i zadatke na poslu tokom maja i juna.

Život Rakova biće pun uspeha i prilika u junu i julu, Škorpije očekuju dobre vesti u oktobru i novembru, dok će Ribe najviše uspeha i kreativnosti imati tokom aprila i maja.

Ovnovima će najsrećniji meseci biti jul i avgust, Lavu će se otvoriti mnoge nove mogućnosti u novembru i decembru, a sreća će se Strelcu osmehnuti u martu i aprilu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

 Izvor: Sensa