Horoskop za zimu 2021/2022. otkriva da će mnogi strahovi nestati, a da će se naša energija i snaga duhovno ispoljiti. Najvažnije poruka ovog perioda jeste da treba težit uzvišenim stvarima, a nikako vreme ne treba provesti u dosadi i monotoniji. Idealna taktika za zimu 2021/2020 bila bi održavanje ravnoteže u životu koji je ugodan i u skladu sa našim predstavama o duhovnim standardima. Evo koji su najvažniji planetarni aspekti tokom zime:

4. decembar (Potpuno pomračenje Sunca, mlad Mesec) - Ovo je izuzetno stresno vreme kada se mogu pojaviti neželjeni događaji. Budite posebno oprezni kada je reč zdravlju i povredama. Izaberite za sebe mirnije aktivnosti, poput opuštanja ili meditacije. Dani blizu ovog datuma su dobri za razmišljanje, ali nisu povoljni za donošenje važnih odluka.

13. decembar (Mars ulazi u Strelca) - Veoma dinamičan period koji nas podstiče na aktivan rad. Impulsivnost i odlučnost. Iako ćemo biti na tragu da rešimo neke probleme, osećanja će biti pojačana, pa pazite. Preterana emocionalnost neće dovesti do pozitivnih rezultata. Kako biste pronašli pravi balans slušajte glas intuicije. Strelac ima sklonost ka nekoj mistici, a buđenje intuitivnog instinkta u periodu njegovog uticaja je zadatak koji svako može da uradi.

19. decembar (retrogradna Venera) - Moguć je povratak bivših partnera, nostalgija će probuditi želju da se vrate već izgubljene veze i da se otkrije potencijal ovih zajednica koje nam sada nedostaju. Važno je osvestiti da sve su to samo iluzorne predstave. Ne možete dva puta ući u istu reku. Retrogradna Venera će otići - i sve će se vratiti na svoj uobičajeni tok. Najgore će biti onima koji zarad stare ljubavi odluče da raskinu sadašnju vezu. Mnogi trenutni prekidi u vezama takođe će se pokazati samo emotivnim izlivom.

21. decembar (zimska kratkodnevnica, Sunce ulazi u Jarca) - Dan bogat događajima u kojem možete da dovršite stare stvari i, uopšte, preokrenete tok bilo koje situacije u svoju korist. Na kraju krajeva, takva šansa se ne pojavljuje uvek. Aktivnost Jarca obezbeđuje performanse pre svega u profesionalnim i kreativnim zadacima koji zahtevaju istrajnost. Ako ste dugo bili suočeni sa zadatkom koji ste dugo odlagali, sada je vreme da se uhvatite u koštac sa njim.

2. januar (Merkur ulazi u Vodoliju) - Ova astrološka pozicija omogućava postizanje značajnog uspeha u kreativnoj aktivnosti. Takođe možete uspešno da se bavite radom sa informacijama, spiskovima, prepiskom. Komunikacija sa ljudima daje značajne rezultate, ali je istovremeno važno ne gurati nos u tuđa posla i truditi se da ne odugovlačite predugo sa istom temom. Ipak, Merkur je aktivna, pokretna, dinamična planeta. Dakle, sada moramo odgovoriti na njegove dinamične zahteve.

24. januar (Mars ulazi u Jarca) - Veoma kontroverzna kombinacija. S jedne strane imamo suvog, marljivog, monumentalnog Jarca, a sa druge energičnog, poletnog, nestrpljivog Marsa. Ovo sugeriše da će od sada biti prilično teško pronaći najbolje metode za sprovođenje vaših planova. Moguće je pokušati, ali je ipak važno uzeti u obzir da mnoge planete - Jupiter, Saturn, Neptun i Pluton - sada potpuno ostaju u istom stanju. S tim u vezi, bilo bi previše optimistično očekivati bilo kakve promene od meseca.

26. januar (Merkur napušta Vodoliju) - Ovaj period karakteriše iznenadno kašnjenje u mnogim slučajevima - čak i u onima koji su se potpuno odvijali po planu. Ne treba pokušavati da veštački izazovete dalji razvoj situacije. Bolje je ne trošiti energiju. Ako nešto ne uspe, odložite to i preuzmite nešto drugo. Imate priliku da nešto važno obavite 26. januar 2022. godine.

14. februar (Merkur ulazi u Vodoliju) - Najaktivnija planeta na našem horizontu ponovo se vratila u Vodoliju, zahvaljujući kojoj možemo da nastavimo sa onim stvarima koje nikako nisu išle krajem prošlog meseca. Merkur nam daje bogat alat. Pre svega, on poziva na oslanjanje i na povećanje znanja o određenoj temi. Ako postoje bilo kakve poteškoće, bolje je saznati iz kompetentnih izvora koje metode su efikasnije u vašem slučaju.

16. februar (pun Mesec u Lavu) - Na takav datum morate ublažiti sve ambicije i ne zaboravite da se bilo koji talenat i vrline mogu suočiti sa nepremostivim okolnostima. Važno je biti u stanju da ih prihvatite i zahtevate od sebe pauzu, mir i razumevanje. Ako se to ne uradi, biće značajnih problema. S tim u vezi, bolje je ne određivati važne stvari za dane oko 16. februara.

18. februar (Sunce ulazi u Ribe) - Period dvosmislenosti i nedoslednosti. Mnoga obećanja i očekivanja će biti izneverena. Mogu se mešati okolnosti koje sprečavaju da se obećanje ispuni. Važno je da ovu situaciju ne posmatrate dugoročno. Mnogo je bolje dati prednost kratkoročnim poslovima kako se promenjive okolnosti ne bi ništa ometale.

Saznajte šta zimski horoksop za 2021/2022. godinu predviša vašem znaku:

Ovan

Do kraja zime očekuju se značajni dobici u karijeri. Možete računati na povećanje zarade, ali je važno da se pokažete u skladu sa tim. Želite nagle promene u izgledu, ali bolje je ne zadovoljiti takvu potrebu. Istknite ono što imate, a velike promene u periodu ove godine vam ne bi odgovarale.

Bik

Važno je da na vreme obezbedite rezultat svog rada, inače bi zavidni ljudi mogli, ako ne i prisvojiti, onda barem izjaviti da su navodno i oni umešani u vaš uspeh.Ovo je odlično vreme za brigu o svom licu - od trepavica i kose do stomatoloških tretmana. Posvetite se više sebi i negujte sebe i spolja i iznutra.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.